Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żłobek całodobowy gdzie taki znajdę?

Polecane posty

Gość gość

Czesc, tak jak w temacie znacie może jakies żłobki całodobowe okolice łodzi lub warszawy? Nie mam z kim dziecka zostawiać, nie mam babć, wychowuje sama a czasami musze gdzies wyjechac żeby zarobić na życie prowadze raczkujący jeszcze własny biznes wiec jest ciężko ;/

Gość gość
Biedne dziecko ;( wolalabym opiekunke wziąć. Napewno znalazlabyś jakąś studentke która by na noce przychodziła.

Gość gość
Nie ufam opiekunka w sumie potrzebuje takiej opieki na juz a o dobra opiekunkę ciężko, jeszcze studentke na noce matko dziewczyny co Wy gadacie dać studentce dziecko na noc ... Zlobek chociaż jakas odpowiedzialność bierze zalezy mu na reputacji a taka opiekunka co zmyje die i tyle, nie nie żadnych opiekunek, tym bardziej ze nikt z rodziny nie korzystal nie ma mi kto polecić , na opiekunkę wiec nie ma szans.

Gość gość
Autorko musisz pogooglać. ps. to nie jest dobre miejsce na taki temat, bo zaraz cię kwoczyska zjadą. Im żłobek 24 h kojarzy się tylko z tym, że ktoś tam zostawi dziecko na 24 h. Podczas gdy rodzice zostawiaja tam dziecko np. w godzinach 22-6, bo pracują na nocną zmianę.

Gość gość
A Wy oddajecie może dzieci do takich zlobkow? Może ktos poleci jakiś zaufany zlobek?