Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trudna sytuacja, nie wiem jak wytrzymam ;(

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Od 6 lat mieszkałam z mężem w wynajmowanym mieszkaniu, mieliśmy swoje życie, nawyki, ukochanego psa. Obecnie jestem w ciąży w czerwcu rodze. Niestety sytuacja finansowa zmusiła nas do przeprowadzki do domu teściów. Teściowie są cudowni, niestety jest jeszcze szwagierka z mężem i dzieckiem i babka. Tesciowie z babka mieszkają na dole, a my z mężem i szwagierka mamy mieszkać u góry. Babka mnie nie nie znosi zresztą ją ją też, nigdy nie wiadomo kiedy się do mnie doczepi ( typowa staruszka) oczywiście i teściowa i mąż robią jej wtedy awanturę i przychodzi i przeprasza. Ale jak żyć nie wiedząc kiedy cię zaatakuje. Szwagierka natomiast chciałaby wszystko wiedziec, najlepiej siedzieć z nami cały czas. Raz ma dzień do zaczepek raz do rany przyloz. No i jest jeszcze piesek którego nie mogę przeżyć, jest duży, tam w domu jest już mały piesek, niestety naszego trzeba przyzwyczaić do budy i kojca ( serce mi pęka bo ten piesek był dla nas zawsze jak dziecko). Jest to dla mnie bardzo trudna sytuacja bo dla dobra dziecka musimy przynajmniej na 2 lata wprowadzić się tam. Musismy w końcu cos odłożyć bo teraz żyjemy z dnia na dzień . Nie umiem sobie z tym psychicznie poradzić.

Gość gość
100we mi na konto poradze piwo drogie w knajpie eh:-(

skoro tak wybrałaś, to czemu sie teraz żalisz? zaszlaś w ciążę, nie mając na to warunków, czym pogorszyłas sobie i psu życie - ale to Twój wybór przeciez był, wiec o co chodzi?