Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Garcinia slim cena i OPINIE KLIENTÓW

Polecane posty

Gość gość

Hej - dziś widziałam reklamę garcinia slim - w jakiej cenie kupujecie te tebaltki na odchudzanie? Jak tam z opiniami - warto to stosować?

Gość gość
A na czym oparte sa w ogóle te tabletki na odchudzanie? Jaka tam jest substancja czynna - podpowiem czy warto bo trochę się znam na tych suplementach...

Gość gość
Jak na odchudzanie to ja polecam Ci hipnozę - tutaj masz link http://hipnosencja.pl/ do nagrań z którymi schudłam aż 14 KG

Gość gość
A na czym polega ta hipnoza? Czy to działa na każdego?

Gość gość
podobno hipnoza działa na ponad 95% osób i nie da sie temu oprzeć bo to wpływ na podświadomość której nie kontrolujemy - dlatego taka skuteczna i co raz częściej używa jej się w leczeniu

Gość gość
opinie w necie sa pozytywne z tego co czytam

Gość gość
Pamiętajcie, że podstawą każdego odchdzania jest dieta i trzymanie się tej diety własnie - inaczej nie osiągnięcie efektów płaskiego brzucha

Gość gość
No i właśnie hipnoza pomaga ograniczyć apetyt - ja korzystam z hipnozy i mam dietę - chudnę cały czas :) REweLACJA

Gość gość
wy leniwe grubasy! mniej żarcia, więcej ruchu, a nie hipnozy, czary i tabletki :O w życiu nie schudniecie, obżartuchy

Gość gość
Poradźcie się na jakiś forum gdzie macie specjalistów bo tutaj to każdy na wszystko najeżdża - tacy ludzie - nic innego nie potrafią tylko wszystko krytykować a sami nie mieli nawet styczności z tymi rzeczami o których piszą

Gość gość
Tu masz opis www.spalacz.suple24.net

Gość gość
A jakies oponie jeszcze o Garcinia slim ??

Gość Franka Firanka
Na Twoim miejscu nie brałabym żadnych tabletek na odchudzanie ponieważ źle wpływają na wątrobę czy też sam żołądek.Wiem bo sama miałam z tym problem.Chcesz schudnąć polecam ćwiczenia i dietę,którą dobiorą Ci odpowiednio dzięki badaniu genetic lab.Wszystko będziesz mieć spersonalizowane do możliwości Twojego organizmu co daje najlepsze efekty.Zajrzyj na stronę geneticlab.com a dowiesz się więcej na temat badania i jego korzyści.

Gość gość
@Franka Firanka ma racje, ale tylko do pewnego stopnia, poniewaz suplement diety z załozenia jest uzupełniem naszej codziennej diety, a nie jej zastepstwem, a tabletki na bazie nauraalnych ekstraktow, czy tez suszonych składników w kapsułkach nie powinny zle wpływac na watrobe... to tak jakbys mowiła, ze suszona marchewka, czy suszone, badz sproszkowane jabłka rozwala mi watrobe... to jest mozliwe w przypadu lekow, tutaj moge sie zgodzic... ale wracajac do jednego, tabletki mozna stosowac i moge rowniez nas wesprzec jesli zmienimy swoje nawyki zywieniowe oraz dobierzemy do tego odpowiednie cwiczenia, bieganie itp. wtedy to dopiero ma sens.... a tak wracajac do tematu tego suplementu garcinia slm to zamieszcze wam link, gdzie mozna poczytac troche na jego temat http://www.biotrendy.pl/produkt/garcinia-slm-wspomaganie-odchudzania/ wiecej informacji na dany teamt jeszcze nikomu nie zaszkodziło, a raczej pomogło. Trzymajcie sie!