Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genofefa

Rozwodzę się, szukam namiarów na adwokata z Trójmiasta.

Polecane posty

Gość genofefa

Czy ktoś mógłby mnie poratować jakimiś namiarami?

Gość gość
A po ilu latach się rozwodzisz ,ja po 13l. Jestem w trakcie rozwodu .Przemoc psychiczna i fizyczną była. A jestem z kuj-pom.

Gość genofefa
Ma 7 latach. W moim przypadku na szczęście nie dochodziło do przemocy fizycznej, współczuję Ci. Tylko właśnie stoję przed problemem kogo mam w tę sprawę zaangażować, samo szukanie jest dla mnie dość kłopotliwe. Mamy dzieci i się trochę rozsypałam...

Gość emilianka45
Ja znam dobrego adwokata z Tczewa. Kancelaria Adwokacka Cejrowski. Bardzo skuteczny jeśli czeka Cię nawet trudna rozprawa. Mnie reprezentował i się cieszyłam, że trafiłam właśnie na niego. Bardzo kompetentny. Spróbuj się z nim skontaktować. Tu masz namiary ejrowski.pl

Gość lóba
Cejrowski jest dobry.

Gość gość
Kafeteria forum ma nowy skrót KaF namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców

Gość entek
www.cejrowski.pl moim zdaniem najlepszy

Gość gość
Mogę Ci polecić ich, sama się przekonaj jakie mają doświadczenie www.cejrowski.pl

Gość Ylwa
W Tczewie miałam adwokata, bo akurat tam prowadzona była moja sprawa. Wybrałam kancelarię Cejrowskiego. Bardzo dobry adwokat. Rzeczowy i posiada stoicki spokój. www.cejrowski.pl

Gość ulenkaa
No ja po prześledzeniu tych wszystkich opinii zdecydowałam się na adwokata z Tczewa www.cejrowski.pl i bardzo jestem z tej decyzji zadowolona. Świetna współpraca i wszystko potoczyło się tak , jak należy.

Gość wojasz
Pan Cejrowski zawsze dobrze przygotowany i niezwykle kompetentny. Polecam serdecznie www.cejrowski.pl

Gość Sebka34
Z Gdańska nie daleko mam do Tczewa, a tu rodzina poleciła mi adwokata Pana Andrzeja Cejrowskiego. Mieli racje- adwokat godny polecenia. www.cejrowski.pl

Gość gość
reklama dzwigną handlu, choć nie lepiej wykupić banner na kafe i wyświetać w dziale rozwodnicy?