Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobieta widzi ze podoba sie niesmialemu facetowi to dlaczego sama nie zagada

Polecane posty

Gość gość

Jak kobieta widzi ze podoba sie niesmialemu facetowi to dlaczego sama nie zagada

Gość gość
bo sama jest niesmiala?

Gość gość
A kobieta jak nie jest wróżka to skąd ma wiedziec,ze facet jest nieśmiały? Równie dobrze może być nie zainteresowany.

Gość gość
nawet najbardziej niesmialy jest w stanie przelamac sie i otworzyc, gdy spotka kobiete marzen ps. skad kobieta ma wiedziec, ze podoba sie niesmialemu skoro ten nie wysyla jakichkolwiek sygnalow? przeciez nie jest wrozka

Gość prawictwo pospolite 152
nie zagada , bo nie jest zainteresowana

Gość gość
Faceci nie są niesmiali tylko są tchórzami,matki tak ich wychowały. Prawdziwy samiec nie boi się kobiety.

Gość gość
Facet powinien pierwszy zacząć rozmowę ewentualnie powinno stać się to jednocześnie,kobieta może próbować się do niego zbliżyć i dawać sygnały że się podoba.

poza tym kobieta wcale nie musi zagadywać werbalnie , przecież może to być przez gesty .. Nie wiem wypięcie tyłka . Facet to zrozumie

Gość gość
Facet jak chce to sie odzywa.

Gość gość
nieśmiała to może być panienka podfruwajka a nie mężczyzna jak się chce uważać za FACETA to i tak trzeba się zachowywać :)

no to wiadomo , baby mogą grać ciałem w ten sposób tak samo wysyła się jakieś tam sygnały

Gość fajny sławcio
mi w pracy kobitka sygnały dawała,a w końcu dopadła mnie w szatni,do ściany przycisnęła,rzęsami załopotała i powiedziała takie rzeczy,że nie odważę się zacytować.

Gość gość
Ja jestem nieśmiały i odzywam się tylko do mega pewnych siebie kobiet, bo z doświadczenia wiem że takie już potem, jak im się spodobam, wszystko pociągną same