Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MAJA1233

...

Polecane posty

Gość gość
mi się podoba ALAN

Gość gość
znam Maxa i faktycznie kojarzy się z psem , a imię Emil to mówią na kumpla Emilka, wybierzcie inne

Gość gość
lepsze EMIL :)

Gość gość
A może Kamil? Emil to takie flaki z olejem, Maksio to rzeczywiście jak dla psa, przecież raczej każdy do niego powie maks a nie maksymilianie. Anal nie nazywaj, wiadomo dlaczego... :O

Gość gość
Emil imię miękkie, niepasujące do każdego mężczyzny. Maksymilian pod tym względem lepsze. Ale jedno i drugie zdrobnisz w Miluś. Masz jeszcze jedną opcję: Emilian. Łagodne, ale nie takie miękkawe.

Gość gość
Z tych dwóch jeśli nie wchodzi w grę żadne inne wybrałbym Emil

Gość gość
Maks super ale Emil... Znam menela o takim imieniu, sasiad mojej tesciowej, patologiczny zbieracz i nierob... Moje skojarzenie z tym imieniem tylko, zadnych zlosciwosci.

Gość gość
Emil patologiczne więc wybierać je śmiało

Gość gość
Mam Włoskiego zięcia, Massimiliano, czyli Maksymiliana, czyli Maxa. W/g mnie Max, imię dumnego człowieka. Emil- ciapowaty, nudny, byle jaki.

Wiem ze Emil to miekkie imie ale wlasnie chcielismy miekkie imie, maz nie wyglada na mieczaka i tez nosi miekkie imie:) Nie przeszkadza mi skrot Maks no ale moze jemu to bedzie w przyszlosci przeszkadzac hmm juz sama nie wiem

Gość gość
oba imiona bardzo mi się podobają. Sama wybrałabym Emila, bo trochę bardziej mi się podoba, a po drugie jest mniej popularny (w 2014 Maksymilian nadano 2712 razy - miejsce 22, a Emila 397 razy)

Gość gość
ja mam meża EMILA :) nie narzekam :) to tylko imię .

porownojac te dwa imiona z waszych opini zadne imie nie ma wiekszej przewagi hmm ciezko

Gość gość
W grę wchodzą tylko te dwa imiona, o jakie opinie Ci chodzi? To już po kolei kilka osób pisało, nie możecie się zdecydować z mężem?

no nie mozemy niestety chyba bedziemy losowac jak tak dalej pojdzie. Mezowi podoba sie jeszcze imie Maurycy dla mnie brzmi sympatycznie ale to chyba krzywdzace dla dziecka...

Gość gość
wolę EMIL :)

Gość gość
a może Milan?

Gość gość
Kochana naprawde Max to imie dla psa! Przecież jak wyjdziesz na dwór wołając syns krzykniesz Max to daje dzi gwarancje że obcy ludzie którzy będą przechodzili obok będą myślelu że pueska wołasz na prawde ...moja kolerzanka synowi dała max i ja jej w prost powiedziałam żeby nie ździwiła sie że jak będzie wołała szyna to że piesek sąsiadów przybegnie......a Emil - ładnie mało popularne i z charakterkiem więc lepiej jak byś te wybrała

Gość gość
Co za bzdury! To ludzie nadają zwierzętom ludzkie imiona a nie na odwrot. Mnóstwo jest kocich o imieniu Zuzia więc je dawaj my tak dzieciom bo koty je sobie przywlsszczyly?? Żenada. Maksymilian o wiele lepsze, międzynarodowe, w każdym kraju ma odpowiednik podobnie brzmiacy. Maurycy mnie osobiście się nie podoba. Milena znam, fajny facet i imię tez. Emil paaaaskudne. Już widzę dorosłego rozlazlego Emilka

Gość gość
U mnie w klasie jest Maks, jak pani go wola do tablicy to klasa gwiżdże mimo wielu kar...

Gość gość
mam syna Emila , to b. zdolny i fajny chłopiec.

wierze Ci jest nawet taki znany Emil Kusmirek wystepowal raz w niemieckim idolu swietny czlowiek i super tanczy ale teraz mamy dwa typy Milan lub Maks. Milan na razie nam sie troszke lepiej podoba od Emila Do osoby co pisala o Maksie ze klasa gwizdala az tak zle jest w Polsce z tym imieniem? W Warszawie imie stoi bardzo wysoko w rankinkach hmm

Gość Natalia1301
Witam twórczynię tematu. Mam ten sam problem co Pani :) Tez sie z nazeczonym zastanawiamy nad Maksymilianem, a Emilem. Jakoś patrzac na te wszystkie imiona tylko te nam najbardziej sie podobają i nie mają az takiej popularnosci jak obecnie co drugi chlopczyk to Kacper, Kuba albo Filip. Jestem juz 4 dni po terminie ale synek cos sie na swiat nie spieszy, mysle ze jak go zobaczymy to moze bedziemy wtedy przekonani bardziej czy pasuje mu bardziej Maks czy Emil. W grę wchodzi jeszcze trzecie imie takie jak Olaf ale jest chyba za powazne. Sami nie wiemy ehhh pozdrawiam Gorąco :) !