Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie skąd w was taka znieczulica?! przepuszczenie staruszki, ciężarnej...

Polecane posty

Gość gość
Ale napisalas, ze maja cie wpuszczac bez kolejki, bo ty sie dama do pracy spieszysz! Ja bedac w ciazy tez sie spieszylam do pracy i przepuszczania nie wymagalam wiec czemu ty czujesz sie uprzywilejowana ? :p

Gość gość
Nic takiego nie napisałam, ze maja mnie przepuszczać? Juz się zlazly maciory i plują

Gość gość
Jak im ciężko stać to niech idą wczesniej i nie będą musiały nikogo prosić o przepuszczenie. Nie jestem w ciąży to nie mam prawa sie wyspac do pracy? x a dlaczego ja mam wcześniej wyjść żeby jakaś paniusia mogła się wyspać do pracy?!? Na szczęście u mnie w przychodni kobiety w ciąży , honorowi dawcy i kombatanci mają pierwszeństwo. Nic nie pisze o puszczaniu bez kolejki osób spieszących sie do pracy

Gość gość
A ty taka zmęczona nie dajesz rady stać w kolejkach ale pluć morda na kafe dajesz rade. Chuj ci do tego kiedy pracuje idiotko

Gość gość
Nie rozumiesz idiotko. Ja jak nie przepuszczam nikogo to zdaze do pracy, wiec nie muszę wczesniej iść. Mi tak jest.dobrze. A jak maciorze ciężko stać to niech idzie wczesniej i pierwsza stanie w kolejce ! A nie morda pluje. To im nie pasuje taka sytuacja a nie mi. Ja po prostu mowie, ze nie będę wcześniej tam chodzić tylko po to, zeby kogoś przepuścić

Gość gość
no coz, nie ma jak kultura a raczej jej brak.Lepiej sie nie rozmnazaj bo dzieci sie ucza kultury od rodzicow.

Gość gość
12.08 nie jest napisane tępaku. Naucz sie pisac, a potem się rozmnażaj, bo kolejne inwalidztwo umysłowe wydasz na świat.

Gość gość
Ja zawsze przepuszczalam, po co te wyzwiska...maciory i inne epitety?Mialam taka sytuacje ze stojac w kolejce zemdlalam.Mnie w ciazy nikt nie przepuscil ale nigdy tez o to nie prosilam.Nie wiem o co sie klocicie, dodam ze pewnie pani od macior wazy wiecej niz ja w 9m ciazy(61kg).

Gość gość
Nie jest nigdzie zapisane, ze ciężarne maja pierwszeństwo :/ tylko kombatanci i honorowi dawcy krwi. Ja z siostra pojechalam na badania, w kolejce chyba z 30 osób, ona siedziala a ja stałam i zajęłam jej kolejke. Jak nie miala z kim pójść to sama stala w ostatnim miesiącu nawet. Co o tym mysle? Moze i powinien ktos ja przepuścić, a z drugiej strony ludzie maja różną sytuacje, moze niektórzy bardzo zle się czuli i ciężko im sie stalo. Takie osoby nie zwroca na siebie uwagi, a ciężarne owszem, jesli widac brzuch. Ja nie mam dzieci, dopiero planuje sie starać wiec mnie pewnie tez to czeka. Nic nie poeadzucie na to, że ludzie tacy sa w tych czasach. Brak im empatii i współczucia wzajemnej pomocy. Kuedys mam wrażenie bylo inaczej. Teraz ludzie sie nienawidzą i plują jadem na siebie co wudac np na tym forum. Smutne to jest

Gość gość
Weźcie się k***a nie wyzywajcie !! Osoba wyżej ma racje, ludzie soe nienawidzą nie wiem dlaczego. Ciągle sobie dogryzają itd. Zobaczyłam to na tym forum. Na co dzień czasem spotykam soe z życzliwością, wiem chyba nie jest tak zle, mam nadzieje, ze to tylko to forum jest takie posrane

Gość gość
gość dziś to forum to własnie przekrój społeczeństwa. czasem spotykam, na szczęście rzadko, ale jednak ,tak samo wredne istoty jak na tym forum.

Gość gość
To jest żałosne, skąd tyle nienawiści? Ludzie sa po prostu tępi skoro tak sie traktują. A władza to wykorzystuje i tępaki potem narzekają, ze w kraju jest tak zle. A sami do tego doprowadzają!!

Gość gość
Hahaha a ja na początku w tytule nie zauwazylam przecinka, staruszki ciężarne :D

Gość gość
Bo to takie forum gdzie ludzie zagladaja zeby sie powyzywac...

Gość gość
No tak, dla kafetwrianki tej patologicznej, dzień bez epitetów dniem straconym :-o

Gość gość
Przepraszam bardzo, a ja to niby mam czas przepuszczać babcie i ciężarne w kolejce? Skad wiesz, jaki jest mój stan zdrowia mimo, iż jestem mloda? Często zle się czuje. I zapewniam, ze nikogo to nie interesuje. Tez często ide do sklepu po 2 rezcy i stoje w kolejce.

Gość gość
Czasem ciężarne i staruszki czują się dużo lepiej niż "normalni" ludzie.