Gość gość Napisano Styczeń 26, 2016 Powtarzam rok bo miałam pewne braki i stwierdziłam, że tak będzie lepiej a awansem wzięłam z następnego. Więc trochę jestem na jednym, trochę na kolejnym. Ale to już był powód dla mojej grupy by mnie wywalić z gruby na facebooku gdzie wymienialiśmy się notatkami i informacjami odnośnie terminów, czasem ustalaliśmy czy jakiś termin zmienić itd. Zrobiło mi się przykro bo nie rozumiem powodu. Przecież na część zajęć z nimi chodzę i jak tylko mogłam to też dawałam materiały w sporych z resztą ilościach. Przekazywałam informacje od wykładowców jeżeli dowiedziałam się czegoś na godzinach przyjęć. Ostatnio nawet jedna dziewczyna z tej grupy podeszła do mnie i prosiła o wytłumaczenie zadania bo wiedziała, że to potrafię. Ale żeby mnie wyjepać z grupy i utrudnić dostęp do informacji to pierwsi. Nie wiem czym mogłam im niby podpaść bo jestem taką szara myszą. Przychodzę na zajęcia, robię swoje i wracam do domu. Gdy rozmawiam z kimś to o notatkach, terminach kolokwiów albo o pogodzie. Ogólnie nie jestem zbyt rozmowna więc nie była nawet okazji by kogoś urazić. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach