Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Grupa ze studiów usunęła mnie z grupy na fb

Polecane posty

Gość gość

Powtarzam rok bo miałam pewne braki i stwierdziłam, że tak będzie lepiej a awansem wzięłam z następnego. Więc trochę jestem na jednym, trochę na kolejnym. Ale to już był powód dla mojej grupy by mnie wywalić z gruby na facebooku gdzie wymienialiśmy się notatkami i informacjami odnośnie terminów, czasem ustalaliśmy czy jakiś termin zmienić itd. Zrobiło mi się przykro bo nie rozumiem powodu. Przecież na część zajęć z nimi chodzę i jak tylko mogłam to też dawałam materiały w sporych z resztą ilościach. Przekazywałam informacje od wykładowców jeżeli dowiedziałam się czegoś na godzinach przyjęć. Ostatnio nawet jedna dziewczyna z tej grupy podeszła do mnie i prosiła o wytłumaczenie zadania bo wiedziała, że to potrafię. Ale żeby mnie wyjepać z grupy i utrudnić dostęp do informacji to pierwsi. Nie wiem czym mogłam im niby podpaść bo jestem taką szara myszą. Przychodzę na zajęcia, robię swoje i wracam do domu. Gdy rozmawiam z kimś to o notatkach, terminach kolokwiów albo o pogodzie. Ogólnie nie jestem zbyt rozmowna więc nie była nawet okazji by kogoś urazić. :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować