Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam mieszkających w domach i mających na podwórku meble.

Polecane posty

Gość gość

Co robicie z meblami po lecie? Np. jakieś huśtawki bujane komplety stół+krzesła? Właśnie sie przeprowadziliśmy do domu. Marzy mi sie fajne podworko. Jakaś huśtawka ze 2 leżaki stół i krzesła z rattanu. Dodatkowo piaskownica hustawka i zjeżdzalnia dla dziecka i potem dla następnego. Czy te wszystkie sprzety stoją ot tak? Nie wiem moze chowacie je do garażu itp? Nie wiem czy sie bawic w kupowanie. niby mam duży strych ale nie wyobrażam sobie targac tego wszystkiego co sezon. Czy moze macie altanki w których przechowujecie te rzeczy?

Gość gość
mam altanke i to sobie spokojnie tam stoi i nic na nie nie pada :) zjeżdżalnia czy domek są zaimpregowane i sobie stoją cały rok.

Gość gość
sofa fotele i stolik kawowy zaimpregnowany przykrywam dodatkowo taka specjalna plachta a poduszki z mebli trzymam w pomieszczeniu gospodarczym

Dobrze jest zainwestować w jakiś domek gospodarczy na działce. Opał, kosiarka, meble itd. Szkoda garażu zawalać. Takie coś nie jest drogie (chociażby w casto czy leroyu za 2 tys. można kupić gotowca).

Gość gość
Mam domek- schowek na te pirdy ale jak nie miałam to kupiłam pokrowce na meble ogrodowe

Gość gość
My mamy taki domek drewniany i świetnie się nam sprawdza. Nawet zainwestowaliśmy w zeszłym roku w takie leżaki ogrodowe http://www.homegardenart.pl/pl/c/Lezaki-basenowe/2 i bez problemu się tam zmieściły. Już nie mogę się doczekać, kiedy znowu otworzę ten domek, bo to będzie oznaczać, że już wiosna, a za chwilę lato ;)

Gość gość
Nam w ogrodzie brakowało czekgoś do zabawy dla dziecka. Ma już mały domek i tunel do zabawy ale brakowało piaskownicy. Mój mąż jest specem od takich robót :) wiec szybko pojechał do tego tartaku www.tartakjejkowice.pl i zamówił kilka desek.