Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JasnoMi

Czy do zdrada ? I to z przyjaciółką

Polecane posty

Gość JasnoMi

Hej mam pewien problem, wczoraj jak zawsze spotkałem się ze swoją przyjaciółka i doszło pomiedzy nami do namiętnego pocałunku z jezyczkiem chodzi o to ze ona ma chłopaka a ja dziewczynę kocham ją ona również to pokazuję. Nie wiem co powinienem zrobić, źle się z tym czuję. To była pierwsza taka sytuacja, zawsze tylko przytulas na powitanie. Dodatkowo ona sama chciała zrobiła pierwsze kroki. Czy pomiędzy nami jest coś większego ?? Pomóżcie. Co o tym sadzicie ? CO WY O TYM WSZYSTKIM Sadzicii ?

Gość CiemnoMiMocno
Powiedz po ile macie lat, jak jeszcze naście to spokojna Twoja głowa, od czasu do czasu coś na boku wychodzi korzystnie dla zdrowia

Gość gość
Już pisałes o tym na uczuciowym, tak to zdrada. Potwierdzasz, że przyjaźń damsko-męska nie istnieje. Współczuje Waszym partnerom!!

Gość JasnoMi
Ja 18 ona 17. Gdy to zrobiliśmy zapomniałem o rzeczywistość to było piękne nie czułem się Tak z dziewczyną opanowała moje ciało, mówiła ze ja jej również i żę zgodziła by sie na wszystko. Powinienem wyjawić prawdę czy powinniśmy żyć w romansie

Gość gość
Chcecie tego oboje to rozstańcie się ze swymi partnerami i bądźcie razem, co za filozofia. Nie jesteście w małżeństwach to po co żyć w kłamstwie jak możecie żyć normalnie? Takie rzeczy się zdarzają. Lepiej być fair i rozstać się po pocałunku niż zdradzić i dopiero wtedy albo zdradzać dłuższy czas bo to już jest straszne świństwo :O Bądź fair w stosunku do siebie, swojej obecnej dziewczyny i tej przyjaciółki