Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaskółka czarny sztylet

Mam 70 tys Ile muszę dobrać kredytu na kawalerkę w Wawie

Polecane posty

I jaka to może być potem co miesieczna rata ??

Gość gość
sensowna kawalerka w Warszawie, byle nie na Pradze, to koszt około 180 000 lub więcej. Kredyt z takim wkładem pewnie dostaniesz, ale odsetki cię pożrą, w zależności od ilości lat, minimum to 1500zł

Gość kama szczecin
1500 Raty ??? Ludzie, ja mam 1800 pensji !!!

Gość gość
W moim miescie kupilabys m-3 za te pieniadze i troche by ci zostalo.

Pewnie w jakimś piździchowie, gdzie nic nie ma i nic się nie dzieje.

Gość gość
może lepiej dla Ciebie byłoby kupić mieszkanie w miejscowości pod Warszawą, która ma z nią dobre połączenie

Gość gość
13.23 Sama jestes pi/zdz/io/cha i to grochowa! Ciemna maso zamiast sie glupio wymadrzac porownaj sobie ceny mieszkan w roznych regionach a nawet dzielnicach. Glupia jestes to sie chociaz z tym nie obnos!

13.31 - też o tym myślałam i tak chyba zrobię 13.36 - w dzisiejszych czasach kupno mieszkania na prowincji, gdzie nie ma pracy to czysta głupota !!

Gość gość
Tanie, ale dobre miejsce w Warszawie to Bielany na przykład przy Wolumenie. Ochota na przykład Rakowiec. Tanie mieszkania z czasów komuny, ale solidniejsze od tych co teraz są budowane i się już sypią. Polecałbym jednak większe mieszkanie przynajmniej dwupokojowe. Odradzam taniochę z Pragi i wystrzegałbym się pewnych miejsc na Woli. Pod Warszawą nie ma sensu, chyba, że masz samochód i będziesz dojeżdżać, ale ceny są niewiele niższe. Policz sobie: powiedzmy, że brałbyś kredyt na 30 lat około 140 000, czyli kupowałbyś mieszkanie za około 210 000 zł. Rata wyniesie wtedy około 980 zł to jest do udźwignięcia. http://www.bankier.pl/narzedzia/kalkulator-kredytowy

Dziękuję za konkretny wpis i poradę.

Gość gość
To ja zdaje się widziałam tańsze kawalerki i to nowe na osiedlu Zielona Dolina, możesz kupić już za 160 tys, a dzielnica jest bardzo fajna, nowa, bardzo się teraz rozbudowuje, dużo młodych ludzi i normalnych rodzin z dziećmi tu mieszka.

Gość gość
lepsze byłoby osiedle samotników czyli bez dzieci i wrzasków,może kiedyś takie powstanie