Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie mi wstyd ze glosowalam na PiS

Polecane posty

Gość gość

Że przylozylam rękę do demontażu panstwa prawa. Do tego zeby krajem rzadzili nieudacznicy homofoby, klamcy. Ludzie ktorzy w tak krotkim czasie napluli na konstytucje, prawo i wolnosci obywatelskie. Dzieki ktorym spada rating Polski, dokonuje sie zubozenie Polakow. W najblizszej perspektywie zaczną się problemy z zatrudnieniem, wzrosnie bezrobocie. Znikna wolne media. Sadownictwo i panstwowe spolki zostaly obsadzone pisowskimi pacholkami bez kompetencji ,nieudacznikami bez żadnego doswiadczenia a jedynym kryterium ich wyboru jest lojalnosc i posłuszeństwo wobec partii. Pis upartyjnil wszystkie instytucje, podwazyl niezaleznac i niezawisłość organow sądownictwa. Probuje bezprawnie zawlaszczyc TK ktory jest gwarantem wolnosci i demokracji. Nie wiem jak moglam na nich oddać głos. To wszystko przez hejterstwo w necie i propagandę pisowska

Gość Heilige Geist
Nie ma strachu. Już w 2019 roku kolejne wybory parlamentarne.

Gość gość
wolę PiS od PO, ale szczerze to wolałbym aby rządzi Kukiz'15

Gość gość
Daj Boże żeby nie zrujnowali gospodarki dokumentnie bo w świecie liczą się tylko bogate kraje z biednymi się nikt nie liczy dlaczego z Niemcami wszyscy się liczą bo są bogate.

Gość gość
Znowu będziemy pariasami się Europy

Gość gość
Tak może być, już tracimy wizerunek.

Gość gość
no to wstydz sie,załóż worek pokutny :D

Gość gość
No faktycznie. Wstyd jak cholera:O

Gość gość
Zaraz cholera. Wstyd jak beret.

Gość gość
Beret moherowy?

Gość gość
A ja popieram PiS bo tylko oni moga wprowadzic powszechny dobrobyt w PL. Trzeba zaczac od wyeliminowania lewactwa. PO tego nie zrobil wiec czas na innych, ktorzy tego dokonaja.

Gość gość
Co ma lewactwo do wzrostu gospodarczego? Tego nam pisiorek nie wytłumaczy bo nie potrafi ale powtarza bzdury jak papuga

Gość gość
Daj spokój, im płacą za słowo lewactwo 5 złotych, to wiesz...

Gość gość
dziś Zgadzam sie. Szkoda, ze ludzie przejmuja sie opinia o Polsce kreowanej przez sprzedajne, manipulacyjne media podczas gdy w ciagu 4 kolejnych lat PO zapewne sprywatyzowaloby za bezcen to, czego jeszcze nie zdazyli: lasy, uzdrowiska... I nic nam by bylo po wizerunku skoro caly kraj bylby wyprzedany!!

Gość gość
Spytaj sie co to jest lewactwo to dowiesz się, że to ci którzy chca wolności nie nie lubią kościoła kat.

Gość gość
Lasy to zaraz nam wytną, bo korniki. :D:D:D

Gość gość
Pokladam wielkie nadzieje w rzadach PiSu. Licze na ich bezwzglednosc w eliminowaniu lewacjwa i opozycji. Wolnosc tak, ale dla tych ktorzy na to zasluguja. PO nie sprostalo moich oczekiwan wiec won!

Gość gość
dziś Nikt mi nie placi, cieciu. To wasz (czyt. lewactwa) jedyny argument? Zalezy mi na przyszlosci naszego panstwa, wiec rozmawiam z ludzmi, takze w necie. Na codzien uswiadamiam znajomych i namawiam by zainteresowali sie polityka. dziś Nie lubie kosciola, ale wole PiS od zdrajcow i zlodziei.

Gość gość
Pis to zdrajcy. Nie liczą się z konstytucją. Zdradzili narod i jeszcze uważają ludzi którzy protestuja przeciwko gwalceniu państwa prawa za gorszy sort. Zobacz co robią. Widowisko. Ludzie zamiast cieszyć się spokojem musza oglądać ta blazenade, denerwować się.

Gość gość
Wszyscy politycy są jednym chujem robieni. Każdy s*******n chce się tylko nachapać i rodzinę ustawić.

Gość gość
POLACY TO JEDNAK DZIWNY NARÓD,jak podnoszono wiek emerytalny - nie porotestowali,jak ukradziono im pieniądze z ofe - nie protestowali,protestują natomiast w obronie Trybunału Konstytucyjnego,który nie stał w ich obronie za rządów PO i PSL

Gość gość
Ja akurat głosowałem na PO. Ale tak swoją drogą zauważyłem ostatnio coś interesującego. Otóż jak wiadomo około 80% polskiego rynku medialnego to są media z przewagą kapitału niemieckiego - to akurat nie jest odkrycie. Rzecz w tym że jak zacząłem patrzeć jak pokrywają się te zależności kapitałowe z poglądami głoszonymi przez dziennikarzy z tych mediów to wychodzi ciekawa prawidłowość. Media "niemieckie" walą w PiS jak w bęben, bez wyjątku i pardonu (przyłapałem nawet jedną manipulację faktami) Media, które mają polski kapitał zachowują większą wstrzemięźliwość lub są bardziej przychylne nowemu rządowi i prezydentowi. Podzieliłem się tym spostrzeżeniem ze znajomym ekonomistą i politologiem (całkiem łebski facet- dwa fakultety + doktorat, stały etat w zachodniej dużej firmie audytorskiej + uczelnia). A on mi sypnął tekst: "Co się dziwisz stary. Przecież Niemcy tracąc permanentną dotychczas kontrolę nad Polską, której gwarantem była PO (czy promowana znikąd Nowoczesna) de facto przestają być pierwszym mocarstwem wpływów w UE. Czemu cię dziwi ten bezpardonowy atak na pis? Albo wywlekanie wszystkiego na forum unijne...?. Oni nie mogą odpuścić. Za dużo tracą." Przyznam że zbaraniałem (chyba jeszcze bardziej) Normalnie sam już nie wiem czy ja to ogarniam wszystko. Człowiek kurde idzie do wyborów bo coś mówią, obiecują a potem się okazuje że to teatr, spektakl jakiś. Normalnie czuję się jak z ręką w nocniku trochę.

Gość gość
gość dziś gość dziś POLACY TO JEDNAK DZIWNY NARÓD,jak podnoszono wiek emerytalny - nie protestowali,jak ukradziono im pieniądze z ofe - nie protestowali,protestują natomiast w obronie Trybunału Konstytucyjnego,który nie stał w ich obronie za rządów PO i PSL X Podobno za to zdanie płacą już tylko 50 groszy. Powiedz jak Ci się to opłaca????

Gość gość
Jak widzisz opłaca się, ten wpis pojawił się dzisiaj na wszystkich politycznych topikach. Innych nie śledzę. Ale już z samych politycznych gość zarobił 10 zeta. Dodając do tego wpisy na innych topikach, to może i 25 się zbierze. W sumie niezła kasa, za kopiuj/wklej.

Gość gość
@dziś Widac nie wiesz o co tak naprawde chodzi z TK. Poczytaj troche wiecej niz onet, wp i strone tvnu. Wypowiedz o gorszym sorcie byla wyrwana z kontekstu - Jaro mowil o zdrajcach narodu, ze sa gorszym sortem i faktycznie czesc z nich nalezy teraz do KODu, ale mnie szkoda zmanipulowanych ludzi takich jak Ty, ktorych ta wypowiedz nie dotyczyla, a ktorzy nieswiadomi protestuja notabene przeciw sobie. Ja po wyborze PiS wlasnie odetchenlam z ulga, za to wczesniej z niepokojem przygladalam sie aferom, przekretom i zlym dla nas ustawom wprowadzanym po cichu jak np. ustawa o GMO.

Gość gość
Nie przeinaczaj wszystkiego pisiorze. A niby dlaczego ci z KOd to zdrajcy co?

Gość gość
dziś Wylapales tylko jedna manipulacje? Toz to sa one wrecz nagminne. Caly okres rzadow PO bylo jedna wielka manipulacja. Polecam przeczytac to http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,9571/q,10.sposobow.na.manipulacje.spoleczenstwem x Juz dawno doszlam do podobnych wnioskow (a nawet dalej idacych) co twoj znajomy, chociaz fakuletow nie mam. Wystarczy zrobic porzadny research i przeanalizowac fakty, a prawde widac jak na dloni ;)

Gość gość
"Co się dziwisz stary. Przecież Niemcy tracąc permanentną dotychczas kontrolę nad Polską, której gwarantem była PO (czy promowana znikąd Nowoczesna) de facto przestają być pierwszym mocarstwem wpływów w UE. Czemu cię dziwi ten bezpardonowy atak na pis? X A możesz mi wytłumaczyć nba czym polegała dotychczas ta permanentna kontrola Niemiec nad Polską? I jak ta kontrola zmieniła się pod rządami PiS?

Gość gość
dziś Wystarczy przesledzic biografie czlonkow i zwolennikow Kodu. Ostatnio ktos nawet wypisywal je na kafe, jak znajde to dam linka.

Gość gość
Baran, przecież wiemy, że to Ty. Wklej tego linka i się nie certol. :D:D:D