Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maama_Oliwki

Jaka antykoncepcja po prodzie?

Polecane posty

Gość Karmelitanka
Jak dla mnie to nie popularność pigułki w Niemczech, a badania i decyzja lekarza, powinny decydować o tym, jaką pigułkę przyjmujemy. :) Dziewczyny, przecież to nie są dropsy! Ja sama przyjmuję limetic i jednocześnie karmię małą. Jest to dla niej bezpieczne, a ja jestem zabezpieczona przed ciążą. Tabletki pasują mi, więc po co zmieniać na coś co "modne" w innym kraju?

Gość karliczkaa
żeby było jasne nie zdecydowałam się na belarę ze względu na jej popularność, przepisał mi je lekarz, poczekałam 3 miesiące żeby sprawdzić czy będę się na nich dobrze czuła i okazało się, że tak dlatego pozostałam przy tej antykoncepcji.

Gość Halinka

Polecam Diafragma Caya- jest dla karmiących 🙂 trzeba stosować z Caya żel znajdziesz info na DiafragmaCaya.pl

Gość Halinka

w  sklep.naturalnaplodnosc.pl/ zakupisz DiafragmęCaya  bez problemu 🙂

Gość Gość

A ja postanowiłem wykonać zabieg wazektomi dla mojej kobiety i jesteśmy teraz baaardzo szczęśliwi z takiego rozwiązania. Polecam niezdecydowanym facetom, zróbcie to dla swoich kobiet, a nie pożałujecie. Pozdrawiam.

Gość Ulka

Mnie lekarz polecił monitoring cyklu i zabezpieczanie się podczas owulacji za pomocą diafragmy caya i żelu plemnikobójczego. Diafragmę zakładam przed stosunkiem łącznie z żelem i wyjmuje po kilku godzinach, na wakacjach współżyje z mężem nawet trzy razy dziennie, więc jej nie wyjmuje. Jest bardzo wygodna i nieodczuwalna podczas penetracji. Kupiłam ją na stronie naturalnaplodnosc.