Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszukuję DRONa na ślub na śląsku

Polecane posty

Gość gość

Kochane znacie kamerzystę z dronem, którego warto polecić?? Mnie koleżanka poleciła Rafała Skowronka (http://videoskowronek.pl/). Widziałam filmiki i rzeczywiście super to wygląda.

Gość gość
Ja bym proponował śmigłowiec :-) Naprawdę teraz bez drona nie ma ślubu?

Gość gość
Zobacz sobie na www.foto-video.gdziewesele.pl/ tam widziałam wiele firm, które oferuje filmowanie dronem na weselu :)

Gość gość
Tylko uważaj, bo są już oficjalne wytyczne (biskupie dekrety), żeby nie wpuszczać dronów do wnętrza kościoła a bywa, że i w okolice świątyni... I swoja drogą wcale się nie dziwię, że nawet łasy na kasę KK w końcu się wkurzył - śluby zamieniają się stopniowo w cyrk i targowisko nowinek technicznych, sama msza ślubna to tylko pretekst do pary w gwizdek i targowiska atrakcji, i w efekcie w czasie zaślubin zamiast słów przysięgi małżeńskiej słychać warkot drona latającego nad ołtarzem, bo wszak wszystko musi być hi-fi, żeby można było odpowiednio cool filmik szybko na fejsbunia wrzucić... Jak ktoś chce mega wymysły na ceremonii, to warto pomyśleć o ślubie humanistycznym, wtedy można sobie powydziwiać do woli.