Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jako kto można pracować w komisariacie nie będąc policjantem?

Polecane posty

Gość gość

Praca od 8 do 16

Gość gość
służba cywilna w policji kadry, księgowe, papierkowa robota ogólnie, a także sprzątaczka czy palacz mogą być na etacie cywilnym, mam sąsiada co chodzi codziennie do komendy powiatowej bo jest tam palaczem i za to odpowiada zeby zawsze ciepło było

Gość gość
jako portier :) jako operator urządzeń czyszczących jako specjalista utrzymaniu porządku powierzchni płaskich ;)

Gość gość
konserwator, informatyk, pracownik gospodarczy

Gość gość
W lecie też odpowiada za to by było ciepło? Czy to sezonowa praca? Pytam,bo pewien facet tak pracuje i zastanawia mnie kim on tam jest. Tak czuję, że może księgowy. To spokojny,cichy,uprzejmy mężczyzna koło 30stki. Każda komenda ma księgowego?

Gość gość
pewnie cieciu

Gość gość
Na pewno nie ciec, facet kupił sobie auto,mieszkanie,rasowego psa. Cieciem nie jest. Chociaz nawet jakby był to bym wolała jego niż np prezesa banku.

Gość gość
Większość cywili pracująca np w KMP w pewnym miscie na wschodzie kraju to rodziny policjantów. Mam na myśli kobiety. Płaca jest marna i straszne chamstwo panuje między nimi, podsrywanie, donoszenie, a atmosfera tak gęsta, źe można siekierą rąbać. Coś za coś.