Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mój mąż zachowuje się w porządku?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zobaczyłam, że mój mąż rozmawia z jakąś dziewczyną przez komunikator z pewnej gry. Rozmowa wygląda niewinnie - coś w stylu "zmiażdżę cię" albo "nie wygrasz ze mną". Ale widzę, że już od jakiegoś czasu rozmawiają. Ona mu powiedziała, czym się zajmuje, on też powiedział. I tak rozmawiają jak dobrzy koledzy. Nie ma tam niby żadnych podtekstów, ale... Myślicie, że powinnam mu o tym powiedzieć? Albo poprosić, żeby przestał z nią rozmawiać?

Gość gość
zamknij go w piwnicy jesli nie chcesz by z żadną kobieta nie rozmawiał.. Jestes chorobliwie zazdrosna skoro zwrot zmiażdżę Cię odbierasz jako coś zagrażającego związkowi. Znajdź sobie hobby i popuść smycz męża bo sama go wepchniesz w łapy innej takim zachowaniem i zazdrością

Gość gość
eee no co ty :D napewno nie mów mu ze ma przestać z nia rozmawiać, w końcu rozmowa jest na poziomie koleżeńskim. ma prawo mieć koleżanki..jeśli byś mu pokazała ze jestes zazdrosna to wtedy większa możliwośc ze się nią zainteresuje na poważnie bo wyda się mu lepsza skoro ty jestes zazdrosna..a jeśli pozwolisz mu utrzymywac znajomość na poziomie koleżeńskim to prawdopodobnie nic więcej ich łączyć nie będzie

Gość gość
chodzi mi o to, że rozmawia z nią od jakiegoś tygodnia i przynajmniej kilka wiadomości dziennie wymieniają. Chyba mogę czuć się zagrożona...

Gość gość
Wiem, że może Cię to w jakis sposob bolec, ale na boga, jestescie dorosli. przeceiz ma prawo sobie pogadac z kobieta. Jesli nie przekracza w tym granicy kolezenstwa, to ok. Daj mu spokoj, ale obserwuj.

Gość gość
Twój mąż ma czas grać w gry???