Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

27lat a brak zainteresowania u kobiet

Polecane posty

Gość gość

Na co kobiety zwracaja teraz uwage u mezczyzn? Mam 27 lat, jako programista zarabiam 9-11tys miesiecznie, jestem wysportowany - chodze na silownie, dbam o siebie a i tak zadna nie jest mna zainteresowana... Czy to przez duze zakola? To chyba jedyna rzecz ktora mnie odroznia od reszty facetow ktorzy maja dziewczyny w tym wieku... Wydaje mi się, że przez nie wyglądam na 5 lat więcej...

Gość gość
Mów ile zarabiasz, zaraz znajdą się chętne ;)

Gość gość
Zakola? Nie, bez przesady, to nie problem, az tak wielkiego kalibru, jesli jestes zadbany, potrafisz nawiązać rozmowę, to jest okej :)

Gość Miętowa lova
Nie przesadzaj ile facetów z zakolami widzi się u boku pięknych kobiet

Gość gość
To chyba przez te zakola. Ja np nie potrafiłabym być z facetem, który albo łysieje albo ma widoczne zakola i jego zarobki nie graja tu roli.

Może odstrasza je zawód? Programista z reguły kojarzy się nudnym facetem. A może po prostu zwracasz uwagę tylko na takie, które nie są zainteresowane, bo gustują w innych ? :)

Gość gość
I autor uciekł. Byłeś już kiedys w jakimś związku?

Gość gość
Byłem w związku, wtedy jeszcze nie łysiałem dlatego pewnie sobie tak to tłumacze. Celuje w kobiety 21-25 ale one wolą przystojniaków z fryzurą na hitlerowca :/

Gość gość
A czy jestem nudny czy nie to nawet nie wiedzą bo nie dają mi okazji się poznać. Jak bym był odrzucany w trakcie randek - to bym wiedział że coś ze mną nie tak, a tak to nawet na randki nie chodze bo żadna nie zwraca na mnie uwagi...

Gość gość
Kurczę, niemożliwe ze to zakola, bo ani mi, ani moim koleżankom by to nie przeszkadzało.

Gość gość
to celuj w takie 24-28, 21 latka nie zechce takiego starego

Gość ewelajna93
Zakola nie mają nic do tego. Niedawno poznalam 28latka. 5 lat roznicy. Moje kolezanki tez umawiaja się wlasnie z facetami ok 30tki. Nie wiem jak to wytłumaczyć ale z wami hm... Jest cos nie tak. Kazdy okazuje sie byc d... Albo druga dziewczyna na boku, albo ciagle klamstwa. Moze to pechowe roczniki... Moze umów sie przez neta? Przymajmniej randka dojdzie do skutku i zobaczysz co jest nie halo ;)

Gość gość
Ciężko programiście znaleźć kobietę. Jesteśmy inteligentni, wszystko kalkulujemy, znam w tym skrajnych programistów. Dziewczyny lubią polot i lekkie zwariowanie a programiści to często grupa introwertyczna. Chociaż programista to dobry kandydat na męża (zaradność, wysokie zarobki, duże rozumienie świata - tak, to dzisiaj bardzo wymagający zawód, choć niekoniecznie pojmowany w kategoriach prestiżu) trudno przebić mu się właśnie w tę sferę, bo najpierw trzeba przejść 1 etap związku - zwykłe młodzieńcze zwariowanie na punkcie drugiej osoby. Jestem 24 letnim programistą z podobnymi problemami, chociaż nie łysieję.

Gość gość
A co do łysienia, to nie można tego leczyć? Stać Cię na to...

Gość gośćtakijeden
Wejdź sobie na Paweł grzywocz,uwodzenie organizacji,adepta szabelskiego lub uwodzenieipodryw pl ,cala encyklopedia wiedzy o uwodzeniu ; )

Gość gośćtakijeden
Uwodzenie org-słownik robi błędy

Gość gość
Co robią kobiety gdy są w trybie poszukiwania: odpicowują się kolorując rzeczywistość: tanie szmaty z zary, makijaże, perfumy, obcasy, farba na włosach. Każdą przeciętna kobietę da się zrobić na atrakcyjną. Ty zapewe uwieżyłeś ze dla kobiet liczy się wnętrze nie osobowość więc tego nie robisz. I wyglądasz zapwne jak statystyczny programista czyli nieciekawie. Więc zrób to samo co kobiety. Odpicuj się. Stać cię. Zainwestuj w nalpesze ciuchy, buty dodatki. Zatrudnij nawet stylistę. To na początek. Pierwsze wrażenie masz już załatwione. Dalej już moszesz pokazywać swoją wartościową osobowość.