Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facebookowa baza danych

Polecane posty

Gość gość

Po co wam facebook? Większość powie, że po to by łatwo się komunikować, aby być na bieżąco z informacjami z kraju i świata, a znajomych dobieracie mądrze i macie ich tylko kilkudziesięciu;) sratatata, jesteście uzależnieni od fejsa. Wiedzcie, że na świecie nie ma nic za darmo. Myślicie, że był sobie taki Zuckeberg, koleś w klapkach, który wymyślił znakomity portal społecznościowy? Koleś stworzył bazę danych, a swoje dane osobowe wraz z informacjami o wieku, pracy, związkach, kontaktach udostępniasz za friko - jesteś the billem! Facebookoeicze jesteście tak samo naiwni jak wygodni

Gość gość
taki ze sie sprzedajesz za friko jak tania ... no. :D

Gość gość
Myśląc analogicznie można stwierdzić że ludzie którzy używają internetu czy telefonu to debile bo udostepniają swoją tożsamość czyli my wszyscy.

Gość gość
w pewnym stopniu tak jest. Nie możemy jednak żyć bez telefonu w dzisiejszych czasach. Ale facebook to tylko portak społecznościowy jak fotka czy nk. Nie jest potrzebny do życia, to tylko dodatek

Gość gość
Najbardziej przeraża mnie jak ktos pisze w internecie coś w stylu "to tylko moje dane, nie mam nic do ukrycia, moge podac kazdemu tak samo jak nr tel" - ludzie czy wam juz na mozgi siadlo?

A jak nie ma tam moich danych nawet nazwiska to tez jestem tanią dzifką:D bez kitu ale racja z tym co piszesz.mam znajome które wszystko tam mają .telefony itd zwierzają się z takich rzeczy ze szybciutko nawet głupek dojdzie gdzie mieszkają. p******e lekko.

Gość gość
Mimo że użyjesz fałszywych danych na fejsie to i tak będzie wiadomo że to ty gdyż ruch w sieci który generujesz przyporządkuje to konto do twojego.

Gość gość
bez nazwiska to jeszcze w miare, ale z nazwiskiem to juz no comment... chociaż prawdę mówiąc gdyby ktos chciał sie dowiedzieć na fejsie jak naprawde masz na nazwiskto nie miałby problemu