Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikasz

odleglość do szpitala w ktory macie rodzić

Polecane posty

Gość Mikasz

mam do wyboru, szpital w moim małym mieście i szpital renomowany,ale 40/60 min drogi który byście wybrały jak to u was jest z odległością do szpitala boję się czy to nie za daleko?

Gość gość
ja akurat mam blisko 2 szpitale kliniczne ale jak nie będzie miejsc (a może sie tak zdarzyć bo sa oblegane) to też będe musiała jechać ok 30 - 40 min do takiego, który wybrałam jako rezerwowy. I nie martwię sie w ogóle że nie zdażę bo poród nie trwa minuty tylko godziny więc spokojnie :)

Gość gość
Rodzilam 50 km od miejsca zamieszkania, bo nie chcialam w miejscowym szpitalu. Wody odeszly mi w aucie przed marketem, pojechalismy z mezem po torbe do domu i w droge do szpitala. Dojechalismy w ok 40 minut. Synek urodzil sie 3 godziny pozniej.

Gość Mikasz
muszę podać szpital na spotkaniu z położną , (UK)chyba zdecyduję się na ten dalszy

Gość gość
Urodziłam w szpitalu oddalonym od mojego domu o równo 62kilometry. Dojechałam bez problemu. Po drodze miałam też inny szpital wybrany jako dodatkową opcję.

Gość gość
Ja wybrałam szpital oddalony o 150km od domu, choć mam "swój" szpital pod nosem dosłownie. Tylko ja przeprowadziłam się miesiąc wcześniej do miasta, gdzie chciałam rodzić, bo bałam się, czy zdążę. Byłam na zwolnieniu, mąż też miał wolne i nie mieliśmy dzieci, więc mogliśmy sobie na taki luksus pozwolić. Co prawda wydałem na hotel i wyżywienie niemało pieniędzy, ale urodziłam w super szpitalu a nie w rzeźni, którą miałam pod oknem. Ja bym Ci poleciła, abyś wybrała lepszy szpital. Nawet przy szybko postępującym porodzie, nie urodzisz w samochodzie.

Gość gość
Wybrałam szpital oddalony o 50 km,. jest to duży szpital wojewódzki i jakby coś było nie tak to mają tam dużo sprzętu do pomocy maluszkowi.