Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej Europejki i Europejczycy!

Polecane posty

Gość gość

Dla nas to największy zaszczyt należeć do Unii Europejskiej z krajami takimi jak Wielka Brytania, Francja, Holandia, Hiszpania. Duma nas rozpiera, ja jak jadę na wakacje i ktoś mnie gdzieś tam w Egipcie zapyta skąd jestem to mówię że z UE :) Wy pewnie też wolicie mówić że z Unii. Pozdrawiam was Europejki i Europejczycy!

Gość gość
Polska powinna szybko wyjść z UE :-)

Gość gość
Żałosne. Lewactwu zależy, żebyście nie mieli przywiązania do narodu. Żadnej tradycji, czy kultury. Sieją tę zdradziecką propagandę, a wy łykacie to jak młode pelikany. Całe szczęście ten cały eurokołchoz się niedługo rozleci przez wylew muzułmańskich bojowników. Jak taka Europejka to won z kraju, to przyszłego zachodnioeuropejskiego kalifatu. "Zły to ptak, co ze własne gniazdo sra"

Gość gość
Lewactwu zależy, żebyście nie mieli przywiązania do narodu. Żadnej tradycji, czy kultury. Sieją tę zdradziecką propagandę, a wy łykacie to jak młode pelikany. Całe szczęście ten cały eurokołchoz się niedługo rozleci przez wylew muzułmańskich bojowników. Jak taka Europejka to won z kraju, to przyszłego zachodnioeuropejskiego kalifatu. "Zły to ptak, co ze własne gniazdo sra" Ja urodziłem się w Polsce i jestem Polakiem. I Polakiem zamierzam pozostać. Wy róbcie co chcecie.

Gość gość
niech rzyje unia

Gość gość
Pozdrawiam EU i UE

Gość gość
tylko Islam i naturalność, nie żadne chore matryjarchalne poglądy.

Gość gość
upojona moczem swych belgijskich Panów temu tak gada jak potłuczona

Gość gość
Polska będzie unijna albo trzeba ją zlikwidować! jak to tak Zachód , który pomógł się Polsce wyrwać z okowów komuny teraz żadnego zysku nie będzie miał z polskiej chołoty?

Gość gość
na czysto zdaje sie że dostaliśmy 70 miliardów euro. po co wy ludzie ferment siejecie? naród chcecie skłócić? nie uda sie. jak przyjdzie pora rozniesiemy tych, co próbują nas skłócić.