Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FRISKIES karma dla kota

Polecane posty

Gość KaskaKa

Bozite też kupujemy od pewnego czasu, w końcu kociak lepiej wygląda, ma więcej energii i skończyły się brzydkie wypróznienia i inne podobne rewolucje.

Gość gość

Bo to karma bez zbędnych produków w składzie, dlatego tak Twój kiciuś ją przyswaja, trzymaj sie dobrego wyboru

Gość Annkana

bozita to pewna jakość, mają różne karmy, ja wybieram ta bez dodatków zbór i kociak nasz rozwija się w pełni prawidłowo.

Gość gość

spróbuj karm Bozita, wszyscy polecają bo naprawdę mają bardzo dobre składniki i są wysokiej jakości, Szwedzi dbają o takie rzeczy, często ich zwierzak zastępuje im rodziną 😉

Gość Annkana

Ja kupuje ostatnio Bozita Feline Grain Free Single protein chicken która est kompletną karmą bez zawartości zbóż. Przeznaczona jest dla dorosłych oraz rosnących kotów wszystkich wielkości oraz o normalnej aktywności. I szczególnie polecana dla wrazliwych kociaków, takich ja niestety mój... nie jest łatwo mu dogodzić

Gość gość

moja Żabcia dostaje karme od bozity. od małego ją podaje, widze że jest zdrowa, i dibrze sie czuje takze nie bede zmieniac.

Gość gość
Dnia 15.08.2019 o 18:48, Gość Karola napisał:

Moje koty tez właśnie lubią bozite a w szczególności ta z łososiem .

u nas jak kupię bozitę z łososiem to jest szał ciał 🙂 uwielbiają 🙂

Gość gosc

friskas to nie najlepszy wybor jesli chodzi o karme, nadaje sie ogolnie tylko do kosza. ja podje bozitr, to szwedzka marka od dawna do kupienia w polsce. dobry sklad i pewna jakosc. polecam!

Gość Annkana

Myślę, że nawet nie ma co porównywać friskasa do Bozity. Bozita to jakość, skład pewny, ale i ta karma i pachnie i wygląda dobrze, a mój kociak dodatkowo jest uczulony więc kupuję mu właśnie z Bozity karmy, które wiem że skład mają bardzo dobry i są bez zbożowe.

Gość gosc

nie uważam tego za dobra karmę, ale wiadomo każdy ma tez inny budżet np. na zywienie swojego pupila. mój jest wyższy dlatego podaje bozite i uważam ze to bardzo dobra karma a polecil mi ja weterynarz a mam do niego pelne zaufanie.

Gość Tareczkaaa

Tez ostanio zaczęłam stosowac ta karmę i naprawdę pod wzgledem składu jest dobra .

Gość Dariaaaa

Bozita to naprawdę dobra karma . Jedna z najlepszych na rynku .

Gość joannnaa

ja kupuje w biedronce maxi natural karme w małych puszkach i akurat mam na dzień albo dwa. zależy od apetytu kotki