Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Mateusz Borek jest przystojny? I typ urody który on prezentuje jest ok?

Polecane posty

Gość gość

Czy podoba wam się taki gośc? ten typ urody tzn. trochę wiejski bo solarium, żel, biżuteria? Dla mnie jest fajny ale jednak wolę nie tak bardzo wypacykowanych facetów http://www.silesiabl.pl/index.php?option=com_content&;view=article&id=454%3A2113&catid=63%3A21&Itemid=1

Gość gość
Jest z******ty gość ma ponad 40 lat, a wygląda na 30-latka prawdę mówiąc połowa społeczeństwa facetów mogła by się od niego uczyć

Gość gość
Jestem facetem ale według mnie tez jest przystojny,wyróżnia się spośród mężczyzn.Gejem nie jestem.

Gość gość
Dba o siebie, może trochę za dużo tego żelu troszkę dla mnie wsią zalatuje ale ma klasę i styl. Coś czego niewielu meżczyzn ma

Gość św przemysław
tak jest b dobrze wyglada jak na swoj wiek

Gość gość
Boże człowieku to jest fenomen jak na swoje lata. Gość ma ponad 40 i to sporo ponad 40 a jest po prostu boski. Pytasz czy on jest przystojny? 99 % kolesi w jego wieku chodzi do pracy w kalesonach, wystają im włosy z nosa, są bladzi jak ściana mają przekrwione oczy, i są łysi. TO ŻE NOSI ŻEL FAJNIE ŻE JESZCZE MA NA CO GO NAKŁADAĆ bo to nie jest powszechne. Naprawdę taki gość jest w stanie zbajerować każdą laskę 20 lat młodsza i 20 lat satrszą od siebie

Gość gość
Okropnie przystojny