Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w ciąży...

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Nie chcę tłumaczyć co, jak i dlaczego.Sytuacje w życiu bywają różne. Czy ma ktoś pomysł, jakiej pracy mogłaby się podjąć kobieta we wczesnej ciąży? Nie musi być oczywiście praca na umowę, bo żaden pracodawca nie będzie pod sobą dołków kopał.

Gość gość
Agencja towarzyska.

Gość gość
Super.Dzięki...A coś poważnego?

Kilka razy widziałem tu już podobne pytania, to znaczy o pracę. Musisz jednak zrozumieć jedno, że trudno doradzić coś osobie, o której nie wie się nic. Nie ma pracy dla osób pozbawionych jakichkolwiek kwalifikacji, pomysłów i talentów. Mamy kapitalizm - pracodawcy nie inwestują zwykle w pracowników, nie mają interesu w doszkalaniu ich. O ile coś umiesz i masz jakiś pomysł na siebie, być może wymyślisz coś, w czym ciąża Ci nie przeszkodzi. Być może znasz doskonale obsługę komputera i możesz robić strony www, albo świetnie mówisz po chińsku i możesz dawać korepetycje. Być może jesteś bardzo rozmowną osobą i przekonasz kogoś, by obsadził Cię w Call Center na umowę zlecenie bądź o dzieło. Usiądź i zastanów się, co potrafisz zrobić, a potem szukaj pracodawców i przekonaj ich o tym.

Gość gość
Chałupnictwo.

Gość gość
Najlepiej dla kobiet w ciąży to praca przez internet. Mogę Ci polecić pracę w programie partnerskim http://partner.proficredit.pl/. Praca w domu przed komputerem, sprzedaje się pożyczki, 2% prowizji.