Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30 l facet

Polecane posty

Gość gość

Mam faceta ma 33 l ja 28 l chciałabym założyć z nim rodzinę a on nie chce mówi ze dlugo jeszcze nie będzie chcial nawet o oświadczynach nie ma mowy nie jeździ ze mną do moich rodziców ja jego tez nie widuje co robic? Czekać na jego ruch? A jesli zmarnuje mi lata. Jesteśmy juz 4 razem.....

Gość gość
4 lata razem, facet po 30 i jasne jest że albo pogodzisz się z tym że będziecie żyć bez ślubu albo go zostaw bo facet na pewno się nie oświadczy, skoro do tej pory tego nie zrobił. Możliwe też że liczy na kogoś lepszego

Gość gość
Rozumiem on tez nie chce słyszeć o dzieciach....

Gość gość
Zostawić czy czekać ale na co ?

Gość gość
Obudź się kobieto. Marnujesz z nim najlepsze swoje lata. Nie widzisz, że to wieczny chłopiec? Jemu tak najlepiej, bez zobowiązań. Masakra, jak możesz dać siebie tak traktować? Nie płacz potem, bo to Ty na to pozwoliłaś.

Gość gość
Z nim rodziny nie założysz, nie łudź się. Skoro jesteście razem 4 lata, a on nawet nie udaje, że traktuje cię poważnie, to sprawa jest oczywista. Jest z tobą, bo mu tak wygodnie. Jesteś przejściową opcją. Z braku laku i kit dobry. A kiedy znajdzie tę, na którą czekał całe życie, z tobą pożegna się bez żalu. I bez problemów, bo przecież się z tobą nie ożenił. A z nią założy rodzinę w przeciągu dwóch lat. Na kafe i nie tylko krąży wiele historii podobnych do twoich.

Gość gość
Dokładnie tak jak wpis z 20:12. Z Tobą się nie ożeni ale może Cię zdradzi, może Ty odejdziesz - w każdym razie znajdzie się taka, że ani się obejrzysz jak się z nią ożeni i zrobi dzieciaka. Co za żal...