Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak smakuje ten długi przezroczysto biały makaron chiński czy tam tajski?

Polecane posty

Gość gość

Mam fajny przepis na zupę, ale właśnie z tym makaronem, jadłam go kiedyś w "zupce chińskiej" z torebki i smakował koszmarnie, jak tworzywo sztuczne. Czy jeśli kupię go w normalnej postaci, będzie smakował tak samo??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Makaron sojowy kupiony w porządnym sklepie jest smaczny tylko trzeba go umieć zrobić ,smażony ,gotowany z sisem bądz w zupie.Natomiast makaronopodobne cosie z tak zwanych zupek chińskich to zupełnie co innego.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Soja sama w sobie smaku nie ma , Ja lubie ten makaron, Bo daje duże pole do popisu w kuchni, Ale w zupkach to są kluski z glutaśmutaminianu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Tak właśnie myślałam, że w sztucznych zupkach gorzej smakuje. Tylko że piszecie, że sam w sobie jest bez smaku, a w tym przepisie gotuje się go nie w zupie, ale osobno, jak zwykły makaron. Ciekawe czy wobec tego będzie dobry...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×