Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

którego wybrać

Polecane posty

Gość gość

Mam problem byłam w spokojnym związku 4 letnim- nawet planowaliśmy ślub i nagle poznałam kogos nowego kto uświadomił mnie jakie było moje dawne życie. Zauważył ,że najprostsze rzeczy sprawiały mi problemy, jak bardzo się boję wszystkiego jestem osobą nieśmiałą, Pokazał,że mogę to zmienić, dowartościował. Nigdy raczej nie miałam swojego zdania, ciągle robiłam coś dla innych nie myśląc o sobie, miałam same kompleksy, mój facet mnie nie chwalił , nie doceniał co dla niego robię przeciwnie często też się ze mnie śmiał, żartował moim kosztem ale mnie to bolało. Obecnie chłopak kazał mi zerwać kontakt , pisał do niego w moim imieniu.nie potrafię zostawić aktualnego partnera ale nie czuję się szczęśliwa, To trwa już pół roku co jakiś czas spowrotem utrzymuję kontakt z kolegą on ma zawsze dla mnie czas, i mnie wspiera. BYŁYŚCIE KIEDYŚ W TAKIEJ SYTACJI?

Gość gość
Jesli nie wiesz, z ktorym bedziesz szczęsliwa, napisz do mojej tarocistki Sofii. Ona Ci powie , ktorego powinnas wybrac. Jej adres tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Kolega zawrócił mi w głowie jest bardzo delikatny na dodatek pocałował mnie można z nim o wszystkim porozmawiać . Chociaż czasem też ma swoje humorki ale mnie przynajmniej nie gasi mnie nigdy.Niby przypadkowo mnie dotyka , ale to robi na mnie wrażenie. Może dla tego ,że mój facet rzadko do mnie pisze a w łóżku patrzy tylko na siebie. Na dodatek często mnie śledzi .