Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie ze nie poradze sobie w zyciu

Polecane posty

Gość gość

Że nie poradzę sobie w pracy, ogólnie w zyciu, teraz kończe studia i nie wyobrażam sobie jak to będzie... Nigdy nie pracowałam i boje sie ,ze jak pojde do pracy np w jakims biurze to przekroczy moje mozliwosci albo bede codziennie śmiertelnie zmeczona po niej, albo ze np nie bede miala w niej dobrych kontaktow z ludzmi.... Poza tym nie calkiem wierze w swoje mozliwosci, boje sie ,ze bedzie coraz gorzej, że moje zycie bedzie beznadziejne... Bo jest kompletnie nie poukladane. Do tego mój zwiazek kilkuletni się sypie, a myslalam,ze uloze sobie z nim zycie... Przeraza mnie to wszystko jak ja sobie dam rade z pracą, z życiem

Gość LONDIA
JESTEŚ OSOBĄ NIEŚMIAŁA?

Gość gość
Raczej nie, ale szczegolnie przebojowa tez nie jestem... boje sie skonczenia tych studiow bo tu mam jakis znajomych itd, boje sie wyprowadzki z tego miasta, nowych ludzi , szczegolnie ze teraz mam taki ciezki okres w zyciu, ze przestalam troche wierzyc w siebie... no i z moim zwiazkiem jest ostatnio gorzej, choc planowalam z nim przyszlosc...

Gość gość
Inni sobie radzą, więc i Ty poradzisz. Ja codziennie po pracy jestem "śmiertelnie zmęczona" i jakoś żyję i pracuję od kilkunastu lat. A strach przed brakiem znajomych? A po co Ci znajomi, jak nie będziesz miała na nic siły i tylko będziesz marzyła o tym, żeby wreszcie odpocząć? Nie układa Ci się w związku? To jeszcze lepiej. Nie będziesz miała dodatkowej roboty w postaci obsługi faceta i dziecka, które Ci spłodzi. :)

Gość gość
LUBISZ SIEBIE?

Gość gość
22:52- no i wlasnie taka osoba bym nie chciala być, śmiertelnie zmeczoną, nie majaca na nic sly, ani checi do zycia, tak samo chcialabym miec meza itd

Gość gość
22:54- mysle, ze tak, ale nie calkiem w siebie wierze...

Gość gość
Na studiach dajesz sobie rade to i w zyciu sobie poradzisz , w pracy tez na poczatku jest nauka a pozniej wszystko idzie automatycznie, poza tym w pracy jest duzo latwiej jak na studiach , nie zdajesz egzaminow , robisz co jest od ciebie wymagane i tyle .

Gość gość
nie jest z tobą tak źle poprostuj boisz się tego co nieznane