Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wrażliwy facet odpycha kobiety ?

Polecane posty

Gość gość
Hah w życiu dupa :D Dawno się tak nie uśmiałem :D Najwyraźniej odchodzę od normy, bo radzę sobie dość dobrze :) Mało znasz ludzi widocznie ;) Poczytaj trochę o psychologii, poznaj mnóstwo ludzi i najważniejsze: otwórz wreszcie oczy. Moim zdaniem kompromitujesz się tymi wpisami ;) Pogląd na świat widzę masz malutki ;)

Gość gość
Nie mam po co się spinać ;) Każdy ma prawo do swojego zdania :) No ja też w bajki nie wierzę ;) Przejechałem się raz i wystarczy.

Gość gość
Kobiety wolą agresywnych chamskich nadużywających alkoholu buraków, którzy mają gdzieś uczucia innych

Gość gość
Niestety masz rację - jest sporo takich kobiet i co gorsze nie ucza się na błedach.

Gość gość
Wrażliwie ODPYCHA kobiety, my nie chcemy wrażliwców, chcemy silnych psychicznie facetów. Koniec kropka. - nie wypowiadaj sie w imieniu wszystkich kobiet,bardzo proszę. Nie masz prawa wypowiadać sie np za mnie,nie życze sobie tego. Poza tym kto powiedział,ze wrażliwy nie może być silny psychicznie? często to wlasnie wrazliwi są silniejsi a taki "twardy" tylko udaje,ze jest twardy a w srodku jest słaby.

Gość gość
Wrażliwy jest bardziej miękki i słabszy psychicznie. Kobieto, nie rozśmieszaj mnie. Współczuję Ci tych mężczyzn, z którymi musiałaś mieć do czynienia, a którzy byli silni siłą mięsni, umiejętnością rzucania mięsem i nieumiejętnością pochylenia sie nad drugim człowiekiem. Nie masz pojęcia jaką siłą psychiczną potrafią mieć i dawać tacy "słabi", wrażliwi faceci. I dobrze, obyś nigdu nie poznała, bo szkoda ich dla ciebie.

Gość gość
Dokładnie. Oby nie poznała takiego ;) Nawet nie ma pojęcia jacy jesteśmy ;) Mało kto jest takim dobrym psychologiem, kochankiem, przyjacielem w jednym ;) Tych wartości i cech jest dużo więcej :) Taki pakiet w jednym człowieku. Co do dziewczyny, która lubi macho niech żyje własną iluzją i ideologią ;) To jej wybór i tyle. PS: w przyszłości i tak będzie chciała zupełnie innego niż macho ale jeszcze o tym nie wie :D

Gość gość
wrażliwy czasem ma wady choć czuje sie ideałem,a jak jest wrażliwy ale kłamie?poza tym czasem taki ,ideał' potrafi zranić bardziej niz taki cham i burak...

Gość gość
Prawdziwy wrażliwiec nigdy nie kłamie i jest bezgranicznie szczery.

Gość gość
Kolejne bledne stwierdzenie ;) Nie czuje się idealem i nigdy się nim nie czułem. Jestem świadom swoich niedoskonałości ale akceptuje je. Pracuje nad tym zeby zniknęły :) Mam wrazenie ze nie znasz dobrze ani jednego wrażliwego mężczyzny a probujesz madrzyc się na każdym kroku...

Gość nie tacy sami
w temacie kobiety odpycha: 1.histeryczny facet 2.facet z pokręconym systemem wartości 3.stawiający na równi człowieka ze zwierzętami 4. traktujący zwierzęta lepiej niż ludzi

Gość nietacysami
czy wrażliwy facet kochający swojego psa gdyby miał wybierać czy ratować obcego bezdomnego człowieka czy swojego psa wybrałby psa?? bo ja zawsze człowieka

Gość gość
Ja bym starał się ratować i psa i człowieka. Trzeba tak wielkie serce, aby starczyło dla zwierząt i dla ludzi. Ludzie zresztą mają zawsze gdzie się udać, są różne instytucje natomiast zwierzę jest często bezbronne i skazane tylko na dobrego człowieka.

Gość gość
ładnie omijasz temat:D

Gość sentiment ground zero
wrażliwy to taki, który uroni łzę nad obwisłymi cyckami, tuż po wytrysku

Gość gość
Wrażliwy może odpychać ale tylko tępe, nieczułe kobiety - a takich raczej nikt normalny nie pragnie.

Gość Marekkkkk
Powiem ze swojego doświadczenia - miałem w życiu kilka kobiet, to były długie związki i naprawdę bardzo atrakcyjne dziewczyny. Jestem bardzo wrażliwy, często się wzruszam, ale mam też zaradność życiową. Moja wrażliwość zawsze była wymieniana jako najlepsza z cech, więc nie zamierzam tego zmieniać lub udawać kogoś innego.

Gość gość
A mnie "wrażliwy facet" kojarzy się zwykle z niezdecydowanym życiowym nieudacznikiem, takim pokrzywionym psychicznie facecikiem, który nie wie, czego chce.

Gość gość
A Ty kojarzysz mi się z pustą babą i na szczęście takie omijają wrażliwych facetów i są w związkach z gruboskurnymi prostakami.

Gość gośćjmdgjmad
między nadwrazliwą niezdecydowaną pipką a chamem i prostakiem są jeszcze inne typy męzczyzn...ja lubię normalnych,opiekunczych w stosunku do mnie,czułych ale nie rozlazłych płaczących nad zdepniętym robakiem cieplaków

Gość gość
gośćjmdgjmad dziś Czyli jednak pusta baba :)

Gość gość
wrażliwy mężczyzna odpycha kobiety bo szczególnie te, które byłyby mniej wrażliwe od ciebie.

Gość gość
Kobiety, które źle wypowiadają się o wrażliwych mężczyznach zwykle chcą by mężczyźni byli dupkami mającymi gdzieś uczucia innych również te same potem ryczą i najbardziej ujadają jacy to mężczyźni są źli i bezlitośni. :P

Gość gość
gość dziś Masz absolutną rację.

Gość gość
uwielbiam wrażliwych,tylko tacy,te które nie lubia wrażliwych to prymitywne suczyska mam swoje zdanie na temat tych larw znam je na wylot

Gość gośćwredaskaico
heheh pisdy męskie od bad boyow w natarciu widze,,a ja lubie po prostu męskich zdecydowanych facetów ,dobrych i opiekunczych ale nie rozmemalanych i tchorzliwych ,którzy nie wiedzą czego chcą a mam wreazenie ze wlasnie tacy tu piszą

Gość gość
a ja nie lubie wrednych pissd

Gość gośćsilnawrazliwa
sama piszesz o sobie wredaska a chcesz dobrego larwo:-)

Gość gość
gośćwredaskaico wczoraj tylko by być opiekuńczym trzeba być i wrażliwym. Jak ktoś nie jest wrażliwy na uczucia drugiej istoty nie będzie się opiekował. Kolejna, która myśli, że bycie wrażliwym to bycie pipą mylnie zresztą.

Gość gość
Święte słowa, tylko trzeba mieć trochę oleju w głowie aby to pojąć.