Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Znacie zespół Honor?

Polecane posty

Nieistniejaca już legenda polskiej sceny neonazistowskiej i troche też pagan metalowej :P "Ogień dawnej wiary czeka w nas Aby Białym Bogom zwrócić tron Antychrysta sztandar w niebo wznieść Podłe plemie krzyża strącić w mrok" I jak widać wyżej byli też bardzo antychrześcijańscy :P Lubie słuchać ten zespoł :classic_cool: A wy go znacie? :D

Neonazizm uważam za głupi, zwłaszcza w takim kraju jak Polska, który tyle wycierpiał za czasów II wojny, jednak trzeba przyznać, że ten zespół miał klimat :P Mimo iż teksty są chwilami strasznie debilne, np chwalące Hitlera albo Rudolfa Hessa.

nawet nie wiedziałam, że ta jest najbardziej kultowa. Zresztą chyba nigdy nie przesłuchałam żadnej ich płyty w całości :P ale dużo ich kawałków mi się podoba, chociaż te neonazistowskie akcenty mnie drażnią, wole neopogański aspekt ich twórczości :P Mimo iż jedno z drugim czesto się przenika, niestety, ale pod koniec istnienia zespołu troche sie ogarneli i było mniej chwalenia hitleryzmu a wiecej pogaństwa albo po prostu antysystemowości, antykomunizmu połaczonego z antychrześcijaństwem. :P

Gość gość
Ja znam. I czasami słucham. I Hortynicy czasami