Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko w tym roku można zanotować wzrost absurdalnych wymagań kobiet wobec wygląd

Polecane posty

Gość gość

u potencjalnego partnera seksualnego o około 60% co wynika z kłamliwego słodzenia tymże kobietom przez koleżanki i starych na temat ich rzekomej urody.

Gość gość
to notuj notuj.

Gość gość
nie to zebym temu przyklaskiwał bo to skomplikowana kwestia społeczno obyczajowa manipulowana przez pewnych ludzi ale masz okazje poczuc się jak większośc kobiet kiedy banda kretynów ze stojącymi fajami ugania sie za jedną laska wyróżniająca sie urodą całkowicie ignorując a nawet szydząc pozostałe panienki. te to miały dopiero przesrane przez całe wieki. pomyśl o tym;)

Gość gość
zreszta formułując temat w ten sposób właśnie to robisz. całkowicie nie bierzesz pod uwage tych, którym z jakichś powodów nikt nie słodzi. jesteś hipokrytom. tak to już jest. zwierzątka w celach rozrodczych acz nieświadomie szukają pewnych cech u partnerów baby zrobiły z tego niemal religie i uważają, że geny to marka płynu po goleniu ale powinienes dorosnąc i połozyc na to lache tym bardziej, że ludzkość sie kończy

Gość gość
Pszczółki też czekają ...

Gość gość
na pocieszenie powiem ci, że ewolucja to bujda a kryteria doboru partnerów zostały wdrukowane w nasz umysł bynajmniej nie po to aby płodzic lepsze potomstwo. to hodowla brachu i powinienes sie cieszyc, że w tym nie bierzesz udziału chociaż rozumiem, ze chciałyś se wreszcie spuścić z krzyża na jakies fajne cyce :classic_cool: ja osobiście po kilku panienkach i ciekawych doświadczeniach chyba z tym kończe. szkoda zachodu na to wszystko a konsekwencje są jeszcze gorsze.

Gość gość
proble polega na tym, że popęd seksualny i jego realizacja jest bezpośrednio sprzężony z całą naszą psychiką i fizjologia. krótko mówiąc ktoś nam złosliwie wpiertolił w silnik elektronike z czujnikami blokującymi mechanicznie wtrysk paliwa jak mieszanka jest nieodpowiednia. jak bym dziada dorwał to bym mu przyszył uszy do dooopy ale to juz inna kwestia. w każdym razie musisz jakos te elektronike oszukać. nie wiem jak. idx na dzifki i to piertol bo to bez sensu żeby sie spisywać na straty z racji bycia pomijanym w marzeniach seksualnych jakichs blondynek o iqdwa razy mniejszym niż obwód biustu:D

Gość gość
podręcznikowy przykład fiksacji, paranoi i możliwe, że początków psychozy.

Gość gość
sa rozumiesz te w miare sa głupie te mądrzejsze wyglądają jak krowy ni ma sie o co zabijać chyba, że akurat dostrzeżesz w kobieccie coś więcej niż tylko wygląd co jest akurat niezmiernie trudne z racji ograniczeń naszej percepcji jak i sygnalizacji rozmieszczonej na ich ciałach tak, że nie przejdziesz inaczej niż zgodnie z przepisami ruchu...drogowego:D

Gość gość
początki to były dawno temu:D tera to już jest początek końca. tylko jeszcze nie wiem czy akurat mojego

Gość gość
mam nadzieje, że ci jakoś pomogłem i jedna rada. nie rozkminiaj tego w kontekście ewolucji bo nic takiego nigdy nie miało miejsca przynajmniej w sposób w jaki przedstawia to oficjalna nauka. to sa bzdury. jedyne do czego możesz sie przystosować na zasadzie doboru seksualnego to do bycia niewolnikiem

Gość gość
w przeszłości ci którzy posiadali najwięcej potomstwa nie pytali o zdanie na temat swojego wyglądu "partnerek". teraz widze, że to paląca kwestia dla każdego "męzczyzny" jestem sliczny czy tylko przystojny. to sie chyli ku upadkowi. nie wiem kto będzie rządził w przyszłości śwaitem ale na pewno nie takie peeesdy

Gość gość
taki np sułtan napiertolił tyle bachorów, że ci którzy sie nie pozabijali w brtobójczej walce o odpadki z pałacowej kuchni sa prawdopodobnie przodkami większości obecnych turków. a niedługo będą przodkami wiekszości polaków:D druga sprawa, że ci juz nie za bardzo mieli możliwosć rooochania wszystkiego co im wpadło w oko. ii tak to sie cyklicznie mistrzu odbydwa. chcesz to napisz. jak będe rządził śwaitem to cie zrobie jedynym nieeunuchem w haremie. po prostu cie wukastruje famakologicznie i będziesz se mógł roooochac każdą z moich księzniczek:)

Gość gość
wróc. zeby nie było nieporozumień. księzniczek nie w sensie moich córek. za to bym ci uciał nie tylko jaja ale posiekałbym cie na surówke:)

Gość gość
no chyba, że akurat którąs będzie chciała ale to wiązałoby sie ze zrobieniem z ciebie jakiejs ważnej przynajmniej oficjalnie persony w królestwie i usiałbys sie wywiązywać z obowiazków w dodatku jak byś ją zdradził i ktoś by sie o tym dowiedział to patz punkt o surówce:)

Gość gość
to jak? piszesz sie na to? bedzie krócej niż ciągle notować:D

Gość gość
00:10 ciekawe teorie. Intrygujący z Ciebie gość

Gość gość
a może wolisz zostac głównym królewskim notariuszem? jak lubisz notowac to czemu nie. tylko czasami musiałbys notować rzeczy niekoniecznie mające miejsce. ale to u notariusza chyba nie problem?

Gość gość
dzięki ale odbiegam co nieco od współczesnego kanonu męskiego piekna:D czyli, że jezeli nie intryguje cie z powodów rozrodczych to możesz już znaleźć coś ciekawszego do intrygowania;)

Gość gość
Nie urodą, tylko miniowa i dekoltem do pępka. Każda, która nie jest jakas gruba jak się ubierze jak d***** będzie miała branie u takich "facetów z faja"

Gość gość
albo lepiej zrobie cie kronikarzem. będziesz notował jaki jestem zajepiaszczo waleczny, silny i powodujący strach w sercach wrogów. ...możesz juz zacząć w sumie.....

Gość gość
jeszcze jedno: to nie jest żadna teoria. wszystkie zwierzęta wykazujące dyofizm płciowy predzej czy później musza wykazywać skłonności ku zyciu w stadzie inaczej wyginą. to nie jest przypadek. stado to taki niedopracowany rój. w roju następuje specjalizacja bo o jego przetrwaniu decyduje wydajność pracy. stąd biorą sie królowe zajmujące sie płodzeniem niewloników, którzy zresztą sa najszczęsliwszymi stworzeniami na tej planecie. tak to wyglada i ku temu to zmierza. jeżeli uważasz, że twoja seskualność jest wyrazem indywidualizmu to sie grubo mylisz.

Gość gość
najprawdopodobniej zreszta kiedys już bylismy bezpłciowi tudziez dwupłciowi. dwupłciowość jednak nie sprzyja podziałowi ról chociaż z drugiej strony może wręcz przeciwnie. można być ojcem i matką jednocześnie np.

Gość gość
00:35 facet, który ogląda wspaniałe stulecie...

Gość gość
00:56 nie interesują mnie kanony piękna. Większość facetów mnie nudzi. Wpadam w przygnębienie. Wole niskeigo brzydala z super charyzma, charakterem,intelektem, niż modela bez jajetz

Gość gość
nie oglądam żadnego stulecia nawet nie mam tv w dodatku nie jestem niski ani nawet szczególnie brzydki. nie mam tez zamiaru zajmować sie twoją nuda. kup se psa albo zamów klauna

Gość gość
Hahaa klauna xd kafeteria jest pełna darmowych klaunów.

Gość gość
to nie rozumiem czemu sie nudzisz

Gość gość
Nie nudzę się.na kafeterii nie. Wśród facetów tak. Tzn jeśli chodzi o randki.

Gość gość
rozumiem. czyli jednak potrzebujesz klauna:D