Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko w tym roku można zanotować wzrost absurdalnych wymagań kobiet wobec wygląd

Polecane posty

Gość gość
Czemu imputujesz mi,ze ja czegokolwiek potrzebuje

Nie zgadzam sie z ta teoria, bo to co widze wokol-mowie o realnym swiecie- wsrod rodziny, znajomych, orzyjaciol, czy znajomych znajomych i parach wgl nie ma to racji bytu. Niektore Kobiety nawet uwazane przez ogol za bardzo atrakcyjne maja facetow przecietnych lub bywa ze ponizej przecietnych z wygladu. U mezczyzny wazniejsze sa inne rzeczy, jesli mowa o selekcji.

Gość gość
bo jestem złosliwy:P

Gość gość
no tak ale spełnianie roli opiekuna za dooope to jeszcze nie jest selekcja seksualna;) sczególnie jeżeli nie pracuje sie jako listonosz:)

Gość gość
a niestety większosć zarówno męzczyzn jak i kobiet stosuje jednak w tej selekcji kryterium, które jak twierdzisz najważniejsze nie jest:) a jak widzisz jest. sama to powiedziałaś tylko o tym nie wiesz, że to powiedziałaś:)

Gość gość
pogódx sie z tym, że ponad twoja wolą w twoim mózgu sa instancje ważniejsze od niej, które podejmuja za ciebie takie decyzje. i co byś nie zrobiła to ich wpływ widać chociażby w sformułowaniach jakie stosujesz. nie uciekniesz od tego. atrakcyjny seksualnie to atrakcyjny seskualnie a nie pozyteczny z innych wzgledów:D logika jest nieubłagana.

Gość gość
a dobór seksualny oznacza dobór ze wzgledu na atrakcyjność seksualna:) to, że śpisz z kimś inny nie świadczy o tym, ze ten dobór zawiódł tylko o tym, że poszłas ze swoimi pragnieniami na kompromis i nigdy nie będziesz spełniona do końca:) zresztą to nie jet możliwe.

Gość gość
może lepiej nie:D

Jakis czas temu poznalam pewnego przystojniaczka z ktorym bawilam sie wiekszosc imprezy i krecil mnie niezmiernie. Zreszta byl taki jak lubie, a w tancu moglam sie tez poniekad przekonac o jego niejakim temperamencie. Mial wszystko z wygladu i tego czegos nienazwanego, cos hmmm +10 do chemii i iskrzenia seksualnego miedzy nami. I oczywiscie jak przypuszczalam jest dosc zadufany w sobie niestety i w zwiazku bylby sadze bardzo zaborczy. Zwiazek z nim czy relacja blizsza wiazalaby sie z rozmaitymi klotniami, lacznie z latajacymi talerzami, bo wkurzaja mnie tacy "cwaniaczkowie,maczo, zadufani w sobie". Postanowilam nie rozwijac tej znajomosci chociaz seksualnie byl mega mega pociagajacy jak dla mnie seksualnie 9 \ 10.

Gość gość
no i niby w jaki sposób podważa to moje słowa? jak wybierzesz takiego, który nie działa jak pogotowie seskualne to i tak będziesz w niego rzucała talerzami prędzej czy póxniej:D

Gość gość
czy ja gdzieś napisałem, że te decyzje są podejmowane w milisekunde? to nie tak. możesz sie opierac kalkulowac co dla ciebie lepsze ale w końcu najwyższa instancja i tak wyda swoja opinie i dyspozycje, które będziesz musiała wykonać.

No wlasnie nie. Zadecydowane ze lepiej bedzie nie "wchodzic w to" wyglad to nie wszystko. Nawet mnie to troche krecilo ze bym musiala sie z nim klocic ale to by bylo fajne tylko na poczatku potem by naprawde lataly talerze, tak dla oczyszczenia atmosfery.

Gość gość
nie po to cie tak zaprojektowano zebys sama decydował o przyszłości naszego gatunku. zrozum to. sama seksualnosć wynika z podziału z dymorfizu płciowego chociaż pedały pewnie uważaja inaczej ale to inna kwestia. dymorfizm wdrożono z jakichś względów. nie będe teraz tego analizował z jakich bo rozawiam z tobą akurat a taki lotny to ja nie jestem zeby myslec o sensie podziału na płcie i jednocześnie zastnawiac sie jakby cie zaprosić na kawe;)

Gość gość
ale w seksie nie chodzi o talerze ani nawet o związek. cięzko i sie z tobą rozmawia. albo jesteś młoda albo juz póxno jest

Ja panuje nad cialem, powinnam tez panowac nad myslami. Przeciez rozsadna kobieta nie wejdzie w relacje z przystojnym i seksownym bufonem...;)

Gość gość
ej no ani tak ani tak. to sprzężenie zwrotne. nikt nie rządzi a już najmniej ty cokolwiek rozumiec pod tym pojęciem. ty jestes tylko fizyczna manifestacją tego projektu

Gość gość
to sie okaże czy nie wejdzie. zresztą nie muszą być to jakies szczególnie skomplikowane i długotrwałe relacje:D tylko takie krótkie...rozumiesz? normalnie jedziesz pociągiem stąd tam ale po drodze czasami trzeba sie przesiąśc i dojechac tramwajem kawałek:D

Nie bawilabym sie w takie dojazdy bo takie przejazdzki, to nie najazdek:)

Gość gość
tobie sie wydaje, że ządze to kwestia twojej wolnej woli rządzom wydaje sie, że wolna wola to jakiś podrzędny urzednik powiatowy albo nawet gminny i tak ślą do siebie wzajemnie pisma dopóki sie nie zestarzejesz i nie umrzesz w oczekiwaniu na decyzje:D

Gość gość
każdy ma jakieś tam kompetencje i wytyczne przeważnie sprzeczne ze sobą. to straszna biurokracja ten nasz mózg jest. rozwijając te analogie nie powstała ona po to aby ułatwic ci zycie tylko żebyś nie wiedziała o co tu do kooorfy nędzy chodzi. tak czy inaczej w tej chwiejnej równowadze decydujacy czynnik moze być naprawde błachy i przeważyć szale. to ułatwia kierownianie ludźmi;)

No dobra odgornie mamy w mozgu zaszczepione ze cos jest seksi lub nie jest, jedynie moze to ulegac jakims mniejszym lub wiekszym odchyleniom, bo moda, wiek, dosw zyciowe i lekko nam sie gusta zmieniaja, ale instynkt i seksualne pozadliwosci mamy zaszczepoione, tak tak, co nie znaczy ze je spelnimy o danym czasie z naszym obiektem pozadania, w moim przypadku, jakze seksownym bufonem!

Gość gość
ożna by rzec, że mamy wbudowany przełącznik wystarczy wcisnąć z zewnątrz odpowiedni guzik. to upraszcza obsługe dodaje funkcjonalności itd. jesteśmy robotami. wiedziałas o tym? nie mówie o robotach, konstruwanych przez ludzi tylko o biologicznych robotach konstruowanych przez maszyny:)

Gość gość
to już twój problem. co byś nie zrobiła będziesz niezadowolona

A gdzie ten guzik lezy? X Nie prawda. Czesto jestem zadowolona, tylko czasami czynniki zewnetrze nawalaja, no i ja czasem tez

Gość gość
mój leży gdzies na chodniku bo mi sie urwał a twój to nie wiem...ale moge poszukać:)

:D moze sama poszukam, ale jak juz znajde to strach wlaczac. Moze po odpaleniu nagle jeszcze bardziej mi odwali...

Gość gość
możliwe. takie jest ryzyko zabawy maszynami, których działania nie rozumiemy:)

Nie jestem gruba ryba z biologii ale to szczegol. Z reszta wgl nie jestem grubą:D