Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wojtus1144

Miłosny wiersz na walentynce

Polecane posty

Witam Zbliża się ten magiczny dzień - 14 lutego. Ja sam chciałbym podarować osobie, w której niedawno się zakochałem walentynkę. Ale nie chcę, żeby ta walentynka była taka "zwyczajna"... Więc pomyślałem i stwerdziłem, że zrobię ręcznie zdobioną kartkę i napisze jakiś wiersz (bo zwyczajne życzenia to nudne życzenia, prawda ;)). I właśnie w kwestii tego wiersza mam pytanie, a w zasadzie prośbę. Prosiłbym o ocenienie tego co już napisałem "Tam skąd bije piękna blask Tam ja widzę twoją twarz Choć w mej głowie ćwierka kos Ciągle słyszę w niej twój głos I nieważne jakie mam zajęcie Zawsze blisko siebie trzymam twoje zdjęcie Lecz ciągle jesteśmy jak dwa statki na niebie Niby tak blisko, lecz wciąż tak daleko od siebie I w nagłej uczuć potrzebie Chcę wypowiedzieć te dwa słowa - KOCHAM CIEBIE" I co o tym sądzicie? Mogę coś takiego umieścić na kartce? A może ktoś ma jakiś pomysł na poprawki. Jestem otwarty na sugestie. Z góry dziękuję za pomoc :)

Gość gość
Druga linijka zamiast JA ...uzyj WCIAZ.Nie blisko siebie tylko blisko serca :)Reszta OK:)

Gość gość
Piękne...długo się znacie?

Wystarczająco długo ;) Była zachwycona ale i jednocześnie zaskoczona, że potrafię coś takiego stworzyć :) Umiliłem jej ten dzień :D