Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontii

Dowiedziałem się kim jest i teraz nie wiem co dalej

Polecane posty

Gość kontii

W niedzielę byłem u niej w domu, przedstawiła mnie swoim rodzicom. Gdy zobaczyłem ojca poczułem watę w kolanach, to dyrektor w firmie w której pracuje i któremu bezpośrednio podlegam. Chociaż od rozmowy kwalifikacyjnej minął już ponad rok, pamięta mnie, pozdrowił po nazwisku. Co teraz ? Brnąć w to dalej ? Do tej pory układało się wszystko jak najlepiej, iskrzy obustronnie ale dla mnie to był zimny prysznic. Czy bynajmniej nie zaszkodzę sobie kontynując tą znajomość ?

Gość gość
To zależy jak ułoży się związek, bo jak zranisz jego córeczkę, to może być nieciekawie. Choć, może facet z tych normalniejszych ludzi i potrafi odróżnić pracę, od życia prywatnego.

Gość gość
w takiej sytuacji zapoznaj się z tym wpisem na blogu "lifezuza"

Gość kontii
Zakładając że nie zranie córeczki i wszystko się ułoży, co będzie jak dowie się mój szef, że kręcę z córką jego przełożonego, co pomyślą koledzy ? Pracuje już rok a nadal mówią do mnie „nowy“. Nie mam doświadczenia w tych kwestiach, stąd moje obawy.

Gość gość
Jak dostaniesz jakiś awans, to zapewne będa gadać, że to zapewne córka szefa Ci załatwiła. Przygotuj się na wredne 'przytyki', ludzie sa okropni.

Gość gość
To nie sa zdrowe relacje. Albo odpusc, albo zmien prace.

Gość gość
Ustal z ,,teściem'' że nie będziecie mieszać pracy z życiem prywatnym. Moim bezpośrednim przełożonym jest mój kuzyn i nawet nikt w firmie o tym nie wie.

Gość kontii
Nie chciałem tego, to koleżanka dziewczyny mojego kumpla, to oni nas zeswatali. Jak usłyszałem, że jest o 3 lata młodsza to wcale nie miałem ochoty jej poznawać, długo się opierałem ale jak się w końcu spotkaliśmy to zmieniłem zdanie. Od Sylwestra jest już całkiem poważnie a tu teraz taki wkop.

Gość gość
Szanuj ja, moze kiedys zajmiesz miejsce jej ojca.