Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przerazona bezwstydnoscia cycow

Polecane posty

Gość gość

Bylam z corka w szpitalu a tam na dole baba z wywalonym cycem karmi swoje dziecko. Bylam z mezem. Szok ze nie wstydzila sie a na tym samym pietrze jest pokój do karmienia piersia. Wiem bo sama karmie. Pietro wyzej bo tam jechalismy spotkalismy ponownie babe z golym cycem i 2 letnim dzieckiem przylepionym do sutka. Kolejna baba bez wstydu. Rodziny z dziecmi a one takie bezwstydne chociaz mogly isc do tamtego pokoju a jak lenistwo doskwiera to mogly sie zakryc. Nie mam zamiaru z zamknietymi oczami chodzic i mezowi zamykac. Ja jakos potrafie do pokoju schodzic. Co z tymi babami nie tak? Mandatem powinni je ukarac

Gość gość
A co boisz się, że mąż poleci na inną. Co za paskudą musisz być skoro zazdrosna jesteś o inną, karmiąca kobietę.

Gość gość
Zazdrosna o nagie piersi wystawione na publike? Pierwszy raz z takim czyms sie spotkalam. To sa rozwiezle baby jak mozna piers pokazywac publicznie i widze ze niektorym podoba sie taki widok? Za grosz wstydu

Gość gość
Widziałam wiele kobiet karmiących, ale jeszcze nigdy "wywalonego cyca", tzn. gołej piersi zupełnie na wierzchu, więc chyba trochę dramatyzujesz. Poza tym szpital to specyficzne miejsce- chodzą po korytarzach ludzie z cewnikami, z kroplówkami, w piżamach... mi kiedyś po szczepieniu też lekarka radziła podać od razu pierś "na uspokojenie", domyślam się że to samo robią te mamy żeby uspokoić malucha płaczącego, przestraszonego po badaniu. I nie dziwię się że nie latają w tym celu szukać po piętrach odpowiedniego pokoju.

Gość gość
nawet nie wiedziałam, że w szpitalu są takie pokoje.

Gość gość
Ileż można to samo wałkować? Teściowe i bratowe się przejadły, to teraz znów będzie o cyckach.... I zgadzam się, że szpital to specyficzne miejsce. Mi nie przeszkadza karmiąca kobieta, nawet gdyby gołym cyckiem karmiła dwulatka ( inna sprawa, że w życiu czegoś takiego nie widziałam i nie wiem czy osoby które się bulwersują trochę nie dramatyzują).

Gość gość
Kobieto, a jakich cudownych widoków spodziewałaś się w szpitalu:)

Gość gość
Ojojoj. Jaka oceniajaca jestes. Ja mam elastyczna granice wstydu. Normalnie bym piersi publicznie nie odslonila ale jesli chodziloby o komfort mojego dziecka to dalabym nawet w tlumie bez zastanowienia.

Gość gość
Pewnie meżuś sie za innymi rozglada bo sama jest pasztetem i zazdrosna albo matka mm , która nienawidzi matek kp.

Gość gość
Hmm, współczuję mężowi żony, a żonie męża. Dopraliście się wspaniale... Karmiłam swoj dziecko rok i niegdy nie był to wywalony cyc. Przecież dziecko zasłania całą pierś swoją głową. Raz byłam zmuszona w szpitalu też nakarmić dziecko piersią. Był na tyle mały, że nie jadł jeszcze stałych posiłków. Cały korytarz ludzi z dziećmi, następni mieliśmy wchodzić my, a że czekaliśmy długo to dziecko było rozdrażnione i wpadło w wielki płacz. Miałam iść i szukać pokoju do karmienia? I przepuszczać kogoś w kolejce tym samym? Dodam, że musiał być w miarę spokojny przed badaniam, bo była to wizyta u kardiologa. Oczywiście odwróciłam się na krześle w stronę ściany. Jeździmy na kontrolę nadal i praktycznie zawsze jest jakaś matka karmiąca w międzyczasie, ale ja NIGDY nie wpadłam na pomysł, żeby zastawiać mężowi oczy, zresztą wszyscy ludzie (kobiety i mężczyźni) zupełnie nie zwracają na to uwagi. Jest to tak naturalne, że zupełnie to bagatelizuję. Poza tym NIGDY nie widziałam, żeby jakaś kobieta "wywalała przy tym cyca"!!!

Gość gość
Widok nie jest mily dla oczu....chyba ze sa tooczy wlascicielki owej piersi. Ogladalam jakis czas temu sprawe dla reportera i ram bylo bodajze o dwoch samotnych matkach z domu samotnej matki. Noi przeprowadzali wywiad-mloda dziewczyna moze ze 22 lata- rozmawiala z nimi jednoczesnie spod bluzki zwisal TAK zwisal jej zylasty cyc z wielkim brazowym sutem. No wybaczcie ale jak jestem w ciazy tak mnie to obrzydzilo. Byloby mi wstyd tak wystawiac publicznie piersi. Mozna przykryc pielucha.

Gość gość
Mężowi musisz oczy zamykać? :D a on taka niedojda, że sam nie potrafi odwrócić wzroku i wlepia w cyce swój tępy ryj czy napalony ośliniony Janusz który nie potrafi się powstrzymać i jara się tym?

Gość gość
Na 99% temat założony przez jakiegoś trolla ale i tak odpowiem. Dlaczego nikt nie zakłada tematów o tym, że powinni się wstydzić ludzie przeklinający/ palący na ulicy/ kłamcy/ złodzieje itd..a temat karmienia piersią, rzeczy najbardziej naturalnej na tym świecie, towarzyszącej człowiekowi od zarania dziejów jest non stop wałkowany? Dlaczego kobieta w samej bieliźnie na wielkim plakacie w środku miasta nikogo nie oburza a matkę która karmi swoje dziecko najchętniej wszyscy spaliliby na stosie? Na jakim my świecie żyjemy??? A tak w ogóle to jak Cię tak strasznie razi widok matki która karmi to się po prostu nie patrz. Ja jak mnie coś obrzydza to odwracam wzrok.

Gość gość
He jaka zazdrosna... Autorko! A to twoj maz taki amant czy ty tak chorobliwie zazdrosna ? :/ No, no moze mezulek sie podniecil... He he

Gość gość
Podniecil sie zylasta piersia

Gość gość
Autorko ale zamiast tutaj psioczyć wystarczyło podejść i powiedzieć uprzejmie że na tym samym piętrze jest pokój dla matek karmiących

Gość gość
Tylko ze one to specjalnie robily bo jakby chcialy to by poszly i tam karmily znak jest i widac ze to pokój dla matek

Gość gość
Tylko ze one to specjalnie robily bo jakby chcialy to by poszly i tam karmily znak jest i widac ze to pokój dla matek x Tak na pewn specjalnie tam karmiły ;-)A ty specjalnie musiałaś się gapić ;-)

Gość gość
Wiecznie czytam na kafe takie tematy. Zastanawiam się, gdzie wy to widzicie? To nie jest jakaś powszechna sytuacja, karmiące kobiety widziałam tylko kilkakrotnie. I nigdy żadna nie wywalała cyca (jak to nazywacie) tylko była zasłonięta. Właściwie tylko z ułożenia dziecka można było domyśleć się, że karmi. Zgadzam się natomiast, że zasłanianie dorosłemu facetowi oczu, aby nie widział karmiącej kobiety nie jest normalne. Nie rozumiem czy on sie podnieci? Jeżeli tak, to ma jakieś odchyły od normy. Czy się zbulwersuje? To byłoby dziwne w świecie, gdzie nagość można zobaczyć co chwilę w telewizji, w gazetach, na bilbordach. Mnie dużo bardziej przeszkadzają faceci, którzy sikają gdzie popadnie i wcale się nie kryją ani nie czyja zażenowania. I jakoś nikt nie zakłada w kółko o tym tematów na kafe.

Gość gość
tak, zdecydowanie częściej widze faceta oddającego mocz w środku miasta, w parku, na parkingu i jest to wręcz normalne. Panowie się z tym nie kryją, robią to na oczach przechodniów i to nie jakieś menele. Matkę karmiącą widziałam może ze 3 razy w życiu, a szczającego gościa widze minimum raz w tygodniu w różnych częściach miasta, a nawet w różnych miastach i jescze nie widziałam o tym tematu na kafe, a już na pewno żaden chłop by go nie założył tylko baby jedna drugą batem okładają ku uciesze facetów :o

Gość hehhehhehehehhehehhehehh
No własnie :) Gdze wy widzicie te wywalone cyce? No chyba ludzie pokroju autorki stoją nad karmiąca i wpatrują sie w jej piersi .

Gość gość
autorko za głupotę ciebie powinni ukarać mandatem, ale co by to dało, i tak nic nie zrozumiesz, a wiesz dlaczego ?

Gość gość
Ja jak karmilam piersia to unikalam karmienia w miejscach publicznych bo sie wstydzilam, ale w domu wywalalam cyca a co(o ile da sie to nazwac cycem bo mialam po prostu B) :p Nigdy bym nie paradowala z piersia w szpitalach czy innych instytucjach...dla mnie to krepujace.Nigdy tez nie widzialam kobiet z piersiami na wierzchu.

Gość gość
to mało widziałaś, pewnie mieszkasz na zadupiu

Gość gość
to mało widziałaś, pewnie mieszkasz na zadupiu x MIeszkam w jednym z największych miast Polski, karmiłam mm i też nie widziałam wszechobecnych wywalonych cyców.

Gość gość
Tu autorka nie będę słuchac waszego biadolenia bo widać że tak samo wywalacie te spocone wymiona na widok publiczny. U ginekologa nie jesteście już takie odważne no dalej przyznawać się która poddaje się badaniu ginekologicznemu w obecności swojego partnera? Może gdybyście to robiły to nie latałybyście z gołymi mlecznymi wymionami.

Gość gość
Ja cala ciaze chodzilam do ginekologa z partnerem. I rowniez zdarza mi sie karmic w miejscach publicznych, przy znajomych (rowniez plci meskiej) itd normalna, naturalna rzecz.

Gość gość
Ja gość dziś chodze do ginekologa z partnerem i nie widze w tym nic zlego, tak jak w w karmieniu dzieci w miejscach publicznych w kulturalny sposob bo piers zawsze mozna zakryc chusta itd.(choc sama unikalam karmienia w miejscach publicznych).W koncu dziecko tez musi jesc.A brak kultury mozna przypisac niestety autorce tematu, bo "spocone wymiona" i inne tesksty sa ponizej poziomu kultury.jesli chcesz prowadzic dyskusje zacznij to na poziomie.

Gość gość
Nie rozumiem czemu ludzi tak razi jak matka karmi dziecko piersia publicznie. Przeciez po pierwsze piersi nie widac bo dziecko ja zaslania a po drugie to sprawa naturalna. Co do tych pokoi do karmienia to pozostawiaja wiele do zyczenia. Czesto jest tam brodno po prostu. Leza jakies smierdzace pieluchy itp. Nie dziwie sie ze matki tam nie karmia. Naprawde Was nie rozumiem co w tym obrzydliwego czy wstydliwego. Nie rozumiem czemu jest przyzwolenie na opalanie topless. Przeciez na plazy tez sa dzieci, rodziny, mezowie, dziadkowie itd i nikogo to nie gorszy. Albo kobiety ktore nosza wielkie dekoldy ze widac wiecej biustu niz przy karmieniu piersia. Wtedy to jest sexi i ok? Opanujcie sie naprawdę.

Gość gość
Przecież to jest ten sam zboczeniec co zakłada tematy o chodzeniu z facetem do gina. Wy mu opowiadacie, a on się jara tym.