Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przerazona bezwstydnoscia cycow

Polecane posty

Gość gość
Chyba nie ten sam, bo tamten pisze w kółko jedno i to samo. Ale pewnie też zboczeniec. :D

Gość gość
ten sam, ten sam. Pisze jedno i to samo ale w środku posta, natomiast początek i koniec dopisuje różny, żeby sprawić pozory że to się rzekomo trzyma kupy, a tymczasem nie trzyma sie kupy nigdy :D Co z tobą zboczku? Podnieca cie ten twój wymysł że siedzisz obok i patrzysz jak ktoś bada kobiete, co ? To niesamowite jakie z/j/e/b/y internet odsłania

Gość gość
Ja zalozylam ten temat a ktos sie podszywa pode mnie o 2016.01.28 to nie moj wpis. . Ktos pisal ze malo widzialam bo w wiosce mieszkam. Taa wioska w Wielkiej Brytanii Londyn pierwszy raz widzialam nie przykryte baby z golymi cycami. Ja jak musialam karmic przy ludziach to chusta bylam zakryta a jak byl pokój do tego to w pokoju karmilam i nikt mnie nie przekonana do wtwalenia piersi bez przykrycia i przystawieniu piersi bo takie dziecko nie zasloni golej Wielkiej piersi nawet otoczke sutka widac

Gość gośćfacet1
hehe baby matki pisza ze autorka moze byc zazdrosna ze maż poleci na ta goła cycke .... ehhhhh toz to oblecha, taka wywalona cycka z przyssanym dzieckiem na widoku . zeby ro byłapiekna sprezysta gładka pierś a to mowimu o nabrzmiałej mlekiem cycce nieraz wiszacej do pępka przez swoj ciezar. do tego karmiaca matka w piżamie bueeeee żygne zaraz. takie cuda pociagaja tylko fetyszystów.

Gość gość
autorka ma rację, pracuje z matkami i powiem jedno zdarzały się takie przypadki dość częśto, to wstyd i rozwiązłość u nas też jest pokój do karmienia ale nie lepiej chodzić po urzędzie, banku z gołymi cycami, załatwiać sprawę z podciągniętą bluzką i cycami na wierzchu? , stać w kolejce z podciągniętą bluzką w sali pełnej ludzi nie tylko kobiety ale też facetów?, widok wielkich nabrzmiałych cyców z wielką brodawą to nie jest komfortowy widok, wiele razy miałam z czymś takim do czynienia i nie wiedziałam gdzie oczy podziać tak samo moi koledzy przed którymi taka idiotka sie obnażą a za nią, obok i przed nią pełno ludzi, naprawdę można to zrobić w bardziej dyskretny sposób tym bardziej że to większości nie były małe piersi zakryte przez głowę dziecka a raczej 2 razy większe :( żenada, brak kultury i zboczenie bo taka kobieta ma jakieś zaburzenia i chyba sprawia jej przyjemność obnażanie się w miejscu publicznym i za powinny być mandaty

Gość gość
Powinno sie takim zdjecia robic i umieszczac na stronie dla oblesnych bezwstydnych matek