Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sussanna

Prszyszła praca

Polecane posty

Hej :) Jestem tu nowa,może mój temat będzie trochę oklepany ,ale ostatnio mam spore lęki odnośnie przyszłej pracy... Jestem na 4 roku zarządzania(wcześniej kończyłam turystykę) i na I roku psychologii zaocznej,i mam pytanie do Was czy dla większości pracodawców duży wpływ ma jaki kierunek się skończyło i czy skończyło się go w całości ( w sensie cały ten sam)? Czy dużą wagę przywiązują do tego czy był to tryb zaoczny/dzienny itp? wiem w sumie że obecnie główne liczy się doświadczenie w branży,ale póki co mieszkam w mieście gdzie moge pracować głównie jako kelnerka,zresztą już tak pracowałam i za bardzo nie mam jak tego doświadczenia zdobyć.

Gość gość
czyli chcialabys byc managerem tylko nie bardzo masz pojecie o jakiejkolwiek branzy ani nawet nie celujesz w zadna bezposrednio?

wiem jestem w mega rozjezdzie i zyciowym i niezdecydowaniu w sumie najbardziej chciałabym być terapeutą stąd psychologia a jak się nie uda to może coś związanego z biznesem,tyle że psychologia to studia zaoczne i chodź wkuwania jest sporo to dużo osób różnie patrzy na tryb zaoczny psychologi....