Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz36

Kobieta poznana przez portal randkowy grozi mi...

Polecane posty

Gość Mariusz36

Samobójstwem.Popisaliśmy trochę i umówiliśmy się na spotkanie.Jednak ona mi nie odpowiada pod względem sposobu bycia ani z wyglądu.Absolutnie nie mój typ kobiety.Powiedziałem jej że możemy zostać przyjaciółmi na zasadzie "od czasu do czasu kawa" i nic więcej jednak ona ma na mnie ogromne ciśnienie żebyśmy zostali normalną parą i powiedziała mi wprost że przyjaźni między kobietą i facetem nie ma,że jestem w jej typie i jak sobie nie damy szansy to ona się powiesi w parku.Czy to normalne żeby kobieta po 30tce tak się zachowywała?

Gość gość
tak, kobiety nagminnie wieszaja si w parku

Gość gość
Nie, to nie jest normalne. Laska ma ewidentne problemy ze sobą. Rada? Ignoruj. Nie pisz, nie dzwoń, nie odbieraj telefonów, totalna ignorancja. Bo jak zaczniesz za nią latać to owinie sobie Ciebie wokół palca. Chce się wieszać? Proszę bardzo, jej broszka. Ale to na pewno manipulacja. Myśli, że tym Cię zdobędzie. Nie odpowiadaj na zaczepki i będzie dobrze.

Gość oszkaa
musi byc strasznie zdesperowana

Gość gość
Hehhhh 10/10 powiedz jej, żeby się powiesiła i przyjdziesz popatrzeć

Gość Mariusz36
Pewnie desperatka ale nie chcę mieć potem problemów z policją,prokuratorem i jej rodziną jakby coś jej się stało.