Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podklady poporodowe? czy zwykle podpaski maxi?

Polecane posty

Gość gość

Az tak sie leje po porodzie? Lepsze podklady czy podpaski?

Gość gość
Na początku napewno podkłady lepsze

Gość gość
Podkłady to jakas porażka slabo wchłanianiaja i i tak wyleci bokiem lepiej zdecydowanie kupic podpaski max i gadki jednorazowe do szpitala jak juz wrócisz do domu to będzie juz slabiej leciało i wystarcza zwykle podpaski

Gość gość
Ja wzięłam do szpitala paczkę 10szt. Mąż mi dokupil jeszcze 2 paczki potem. Mojej koleżance wystarczyły duże podpaski na noc. Mnie by nie poratowaly zwykle podpaski.

Gość gość
Ja miałam paczkę w rozmiarze midi i mini. Następnym razem wezmę jeszcze maxi na poczatek, bo byłyby lepsze

Gość gość
podkłady to moja trauma z porodówki!!! twarde,zbijają się, przepuszczają po bokach i są ultra niewygodne. Z przyjemnością zmieniłam je na podpaski maxi i na drugi raz nigdy bym ich nie kupiła.

Gość gość
Kup podkłady Hartmann. Lepsze od podpasek bo cieniutkie i mega chłonne. Nic nie przecieka, mocny klej więc sie nie przesuwają. Są różne rozmiary

Gość gość
Ja uzywalam bellamama byly okej. Pierwsze dni sa obfite baardzo :) Teraz przygotowalam sobie babyono ale jeszcze dokupie tego hartman :D

Gość gość
ja przez tydzień w szpitalu używałam podkładów Hartmann i jak dla mnie rewelacja, potem już podpaski

Gość gość
Podpaska maxi jest za mało chłonna na pierwsze dni. Momentalnie by ją zalało. Ja używałam największych podpasek na noc dopiero od 3-4 doby po porodzie. W szpitalu polecam leżeć z podkładem, a po powrocie do domu już można używać podpasek.