Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jaki jest wasz charakter pisma?

Polecane posty

Ja od zawsze bazgrzę jak kura pazurem, nigdy nie wyrobiłam w sobie ładnego charakteru pisma. Nawet w podstawówce wychowawczyni na mnie narzekała, i potrafiła mi gadać że inne dziewczynki piszą tak ładnie, i jak ja się nie wstydze tak brzydko. :D a ja się nie wstydziłam, i tak wolałam przeważnie towarzystwo chłopców, bawic się z nimi :P a kujonice co ładnie pisały to były dla mnie nudziary. :D

Gość gość
e no co ty opowiadasz... ładnie piszesz:D

Gość gość
moje pismo ladnie wyglada ale jest malo czytelne

Ja mam ładne... ostatnio mi szef kazała zaadresować list do jakiegoś ważnego kontrahenta, bo stażystki nie wystarczająco ładnie pisały, później chłopcy w firmie przez tydzień to wspominali :P

a moje brzydko wygląda, co do czytelności, to gdy ja na nie patrze to wydaje mi się całkiem czytelne, a gdy daje do przeczytania innej osobie, to wtedy okazuje się że ta osobą męczy się rozszyfrowując hieroglify :( Z drugiej strony jeszcze nigdy nie dostałam 2 za kolokwium ze wzgledu na nieczytelnośc, więc może nie jest tak źle. :P

Miałem kumpla, który posiadał piękny charakter pisma, ale wszystkie m, n, u, w wyglądały u niego tak samo, podobnie zlewały mu się inne literki. Tak na marginesie, mam 3 charaktery pisma.

Mój charakter pisma mieści się w normie, nawet po pijaku dość czytelnie piszę. Ty Kamilko bazgrolisz zupełnie jakbyś długopisu w ręce nigdy nie trzymała (tutaj pojawi się fotka za chwilę) albo była połamana w stu miejscach i zgięta po miesięcznej libacji.

Gość gość
Też niestety mam brzydki charakter pisma ale mój mąż ma naprawdę bardzo ładny i piękny podpis.

Gość KingaStefankaFanka
Nie za duże okrągłe literki, raczej równe. W pośpiechu lecą w prawo :)

gość 2016.04.04 Kamilka zrozumiała. Pierzchła, jednak to normalne wśród dzieci i upośledzonej młodzieży. :) Zaraz założy temat, jaka jest wyjątkowa (większość ludzi przeczyta - specjalna). Wymieni sto swoich zalet, wśród których przodował będzie wzrost - jest z tego bardzo dumna. Zapyta również, czy u was w mieście TEŻ jeżdżą tramwaje. Widzieliście kiedyś taki szczyt techniki? :)

Gość gość
Wyżsi ludzie są inteligentniejsi

Gość gość
Dlaczego Kamila, skąd wiesz, że ma tak na imię?

Gość gość
Pani MizantropioOdrazo proszę odpowiedzieć na pytanie: czy podcierając papierem o***t po zrobionej kupie wyciera Pani pupę od góry w stronę vagine czy od dołu do góry do "kości ogonowej"?

Gość gość
Czyli to nic pewnego z tą Kamilą. Niestety u mnie w szkole to imię było oklepane, Kinga, Martyna, Oliwia często się powtarzały

Gość gość
Ty od podpierania tyłka, higiena wymaga, żeby to robić od dołu w stronę kości ogonowej, poczytaj sobie dlaczego, bo nie masz co robić. W miarę możliwości najlepiej umyć dupsko, żeby nie cuchneło i nie szalały pałeczki okrężnicy w twoim parszywym zadku :-)

Gość gość
Co za tępa hołota, nawet nie wie jak się tyłek wyciera. To teraz wiem dlaczego tak śmierdzą niektórzy, fuj, fuj, fuj :-(

Gość gość
poloactwo brudne , zacofane d**y swe pryszczate z brudem wrośniętym podciera rozmazujac g****o , a dupsko się myje a papier sluży do wytarcia mokrej ale umytej d**y. no ale skąd polactwo tępe ciemne mialoby o tym wiedzieć, ono się lakierami do wlosów interesuje i czyste tylko tam gdzie widać