Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce kupic moje pierwsze szpilki w życiu..jaki kolor by pasowal do wszystkiego??

Polecane posty

Gość gość

chce kupic moje pierwsze szpilki w życiu..jaki kolor by pasowal do wszystkiego??

Gość gość
JESTEM CHŁOPCZYCĄ CALE SWE ZYCIE ..ale pomyslalam,że dosc tego..chce ubierac sie jak kobieta..i planuje kupic jakies szpilki..jak myslicie jaki kolor bedzie najlepszy?? nie stac mnie by kupic od razu w roznych kolorach:) ZALEZY MI NA TAKICH SZPILKACH ,KTORE BEDA PASOWAC DO WIĘKSZOSCI KOLOROW SUKIENEK I UBRAN:)

Gość gość
czarne, z zakrytym palcem, to najbardziej uniwersalne. unikaj butów w szpic.

Gość gość
czarne nie pasuja do wszystkiego.kup bezowe lub cieliste.

Gość gość
beżowe są mdłeeeeee. do czego czarne szpile nie pasują?

Gość gość
czarne nie pasuja na przyklad do brązowych ubrań.. jak zalozysz brazowy czy bezowy plaszcz to czarne nie będą pasować..kup cieliste lub bezowe.

Gość gość
beda lepiej pasowac czarne... czarne do wszystkiego pasuja... czarny do bezu i brazu daje fajny kontrast... [jestem facete]

Gość gość
w ogole jak jestes chlopczyca to kup czarne albo czerwone, beda wspolgrac z Twoim charakterem. cieliste bezowe albo lososiowe? sa dla kobiet ktore nie sa pewne siebie ani swojego wizerunku. Czarne i czerwone sa seksowne i zawiadiackie

Gość gość
jak się uprzeć, to czarny to jasnego brązu pasuje. do ciemnego nie. beżowy... nie będzie pasował do żółci, będzie się trochę kłócił z czerwonym. czarne to klasyka.

Gość gość
czarne buty pasują do wszystkiego, kup sobie czarne szpilki to nie będziesz miała problemu z dopasowaniem do każdego ubrania

Gość gość
a tak w ogóle to szpilki nie są za wygodnymi butami, trzeba się do nich przyzwyczaić jeśli nie chodziłaś wcześniej na wysokich butach to kup sobie może najpierw jakieś fajne wysokie koturny, są dużo wygodniejsze

Dlaczego musisz pierwsze w zyciu szpilki kupic?, kup na obcysie buty ale nie szpilki, ja w takich wlasnie chetnie zawsze chodzilam fajne i wygodne byly, a kolor ? czerwone- matowe do wszystkiego pasuja.

Gość gość
sluszna uwaga szpilki z bazaru sa bardzo niewygodne

Gość Irena 4589
To prawda szpilki bazarowe sa po pierwsze niewygodne, i zaraz zostaną zdjęte z nóżki. Ja mojej córce kupiłam butki na studniówke z firmy http://gamis.com.pl/nasze-usługi/ na słupku. Przetańczyła cała studniówkę. Warto zainwestować w wygodne buty.