Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przełamać formalną znajomość?

Polecane posty

Gość gość

Otóż łączą mnie sprawy - powiedzmy biznesowe - z pewnym mężczyzną. Wiem, że jest samotny, tak jak ja. Naprawdę bardzo go lubię, często podczas spotkań schodzimy również na prywatne tematy. Wydaje mi się, że on też może coś czuć, często się uśmiecha, puszcza oczko, sypie dwuznacznymi żartami. Bardzo dobrze nam się razem rozmawia. Ale nadal jesteśmy na "pan/pani". Chciałabym przejść na "ty", i może wtedy udałoby nam się spotkać również prywatnie. Już kilka razy chciałam to zaproponować, ale nie wiem czy wypada, bo jest ode mnie starszy około 10 lat. Wydaje mi się, że widzi we mnie kobietę z klasą, dlatego nie chciałabym zepsuć relacji i powiedzieć coś, co nie wypada. Co myślicie o tym?

Gość gość
Nie proponuj mu przejście na Ty, ale powiedz, żeby zwracał się do Ciebie po imieniu. Zrozumie o co chodzi i pewnie zaproponuje to samo. Powodzenia. :)

Gość gość
Na Twoim miejscu zapytałabym czy mam jakies szanse na zwiazek z nim mojej wróżki Sofii, Jest świetna, wiele razy mi pomogła, Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość szarik
A jak wg.tarota brzmi przepowiednia...'zrobie ci z d**y jesien sredniowiecza'?!

Gość gość
wedlug zasad sawułar wiwru to on powinien pierwszy zaproponować przejście na Ty..bo to on jest starszy. Ale jak wiadomo,takie durne zasady są po to by je łamać więc możesz spróbować :D

Gość gość
Trzeba próbować na różne sposoby, któryś na pewno okaże się skuteczny, jeśli czują to coś obie osoby, to wcześniej czy później powinno się udać. Flirt to zabawa, najlepiej iść na żywioł i intuicje, wtedy efekt chyba zawsze jest najlepszy.

Gość gość
a dokładnie ile macie lat i jak często się spotykacie?