Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż ucieka przed sexem

Polecane posty

Gość gość

Co byście pomyślały będąc atrakcyjne, młode, a wasz mąż tłumaczył niechęć do sexu tym, że nie ma siły a na uprawianie sportów akurat ma siłę jak i czas?

Gość gość
że ma problemy zdrowotne albo jest gejem albo ma kochankę

Gość gość
jesteś nudna i tyle. Swoją drogą to chyba niemożliwe by sex z tą samą osobą nie znudził się przez parę lat.

Gość gość
Może tak być, że jest gejem, a kobieta/żona/dziewczyna służy mu jako przykrywka dla orientacji.

Mam ten sam problem. Już myślałam,że coś ze mną nie tak. Jednak podobam sie innym facetom, tylko nie mojemu mężowi. Jeżeli dochodzi do zbliżeń, robimy to szybko bez zbędnych czułości. Od razu po odwraca się i idzie spać. Nie jest to zbyt satysfakconujęce ani komfortowe. Podejrzewam,że jest gejem.

Gość gość
ile można uprawiać seks z tą samą osobą, przecież po jakimś czasie to jest nudne, oczywiście, że żona nie będzie już podniecała, ma się ochotę na kogoś innego. Przypomnijcie sobie początki, jak zaczynaliście się spotykać, to kręci facetów, nowość, zdobywanie kobiet więc faceci zawsze będą zdradzali, bo to ich właśnie najbardziej kręci, a nie ta sama kobieta piąty rok w łóżku. Co to za atrakcja? I nie mylcie czasem miłości z seksem bo to dwie różne rzeczy.