Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka ma 14 lat i nadal karmie piersia

Polecane posty

Gość gość

Nie za długo? Może powinnam już odstawic?

Gość gość
Do 18stki co najmniej pociągnij.

Gość gość
To jeszcze dziecko.

Gość gość157
To chyba jakiś żart!! A może 14 miesięcy a nie lat??

Gość gość
Poczekaj do momentu, gdy córka urodzi swoje dziecko, będziesz mogła karmić i córkę i wnuka, szkoda zmarnować taka laktacje, no i kp pomaga nawiązać prawidłowe relacje.

Gość gość
A na wycieczki szkolne jeździsz z nią czy odciągasz mleko i dajesz jej butelkę z nim? Pytam z ciekawości, żeby wiedzieć na przyszłość

Gość gość
Na wycieczki jezdze zawsze jako opiekun, żeby dalej karmić. Dziwie się, że inne matki tego nie robią. Patologia jakas, może jeszcze kurczaka dają na obiad swoim dzieciom? Chyba do 25 roku życia będę jednak karmić, bo do tego czasu organizm się rozwija.

Gość gość
Szkoda zmarnować laktacje hahaha jebłam :)

Gość gość
Nasze kochane matki polki! Coz za cudowny cud narodzin i cudowny instynkt macierzynski! 14 lat karmic! Pieknie! Matki Polki powinny utworzyc sabat i wyprawiac rytualy instynktu! Ha ha ha ha! A na powaznie, zaraz rodze drugie dziecko, a kolezanka urodzila pierwsze dwa miesiace temu. Pierwsze dziecko udalo mi sie karmic dwa miesiace. Dzis dostalam od nich riposte, ze teraz to chyba bede karmic piersia, a nie... Tylko ona sie nie poczuwa, ze cala ciaze przekopcila ruskie faje na tarasie, dzis karmi i dymka ani mysli sobie odpuscic. K....r....a matka polka od 7 bolesci...

Gość gość
córkę karmimy mlekiem z piersi i śmietanką z penisa męża to jej ulubione danie i wyrosła nam super laseczka oglądają się za nią 25 latkowie czekamy aż przekroczy 16 i będzie legalnie uprawiać sex

Gość gość
Ja tam karmię 17-latka i też nie wiem, czemu ludzie na nas dziwnie patrzą. Przecież jak zgłodnieje np. w centrum handlowym, to co mam zrobić, muszę go nakarmić, bo głodny. Przecież to dziecko. Denerwuje mnie tylko, że ciągle robi w pampersy.

Gość gość
E to jeszcze nic! Moja znajoma ma męża którego jego własna matka myje i podmywa mu pupcie w łazience! A po myciu puderkiem po pośladkach posypać lubi jeszcze..

Gość gość
E to tez nic, mojej kolezanki maz to z matka tak jest zzyty, ze zali sie matce, ze zona mu nie dala i matka mu loda robi, bo biedny niezaspokojony...

Gość gość
Poczekaj do momentu, gdy córka urodzi swoje dziecko, będziesz mogła karmić i córkę i wnuka, szkoda zmarnować taka laktacje, no i kp pomaga nawiązać prawidłowe relacje x haha jebłam kwintesencja matek polek karmiacych CYCEM x ja karmiłam 2 miesiace i bardzo denerwowali mnie ludzie ktorzy mieli z tym problem.przy drugim dziecku juz nie bede taka miła.

Gość gość
nie szkoda wam czasu na te posty?

Gość gość
A tobie nie szkoda na czasu na czytanie i komentowanie???

Gość gość
Ja odstawiłam karmienie syna jak miał 22 lata wtedy się wyprowadził do domu i karmi go teściowa

Gość gość
autorko, czy twoja corka jest normalna czy uposledzona?nie wspomnialas nic o tym, a to wiele wyjasnia.jesli calkiem OK, jak na to reaguja koledzy w szkole?

Gość gość
gość dziś jak to co? jak karmi w szkole córkę, to koledzy ustawiają się w kolejce do karmienia :) Są to zaniedbane dzieci, które matki karmiły o ile w ogóle do 1 roku życia. Biedne dzieci.

Gość gość
Ciekawe czy po swojej śmierci córcię też będziesz karmić piersią :D

Gość gość
Po mojej śmierci moją córkę będzie karmić jej córka ew. synowa :)

Gość gość
bo świat schodzi na psy dzieci już nikt nie karmi tyle co powinien! ja synka karmię już tylko rano, na śpiocha przed szkołą. Pociumka sobie, czasem zje nalesnika czasem kawę z moim mlekiem! o prawie wogóle nie choruje. Karmię też jego dziewczynę, czasem jak leżą w łóżku ja wchodzę miedzy nich i każde ciągnie za cyca!

Gość gość
Ktoś tu ma obsesję na punkcie karmienia, to się leczy psychiatrycznie.

Gość gość
Ja też nadal karmie piersią 10 letniego syna. Jakoś nie mam serca przestać. Ale są tego i dobre strony, mam mleko do kawy i do płatków za darmo. Czasami wytrzepie i masełko sobie zrobię. Mniam samo zdrowie

Gość gość
Chciałam tylko ostrzec jakie patologie mogą wyniknąć ze zbyt długiego kp :D Bo jak ktos nie widzi nic złego w kp 4-latka, to nie ma rowniez nic złego w karmieniu 14-sto latka :D Ale co ja tam wiem

Gość gość
I tak te co karmią mają w nosie twoje dywagacje, a ty wystawiasz sobie opinie.

Gość gość
Ja tez kp moją 12 latke, mam cyce już tak wyciągnięte, ze sama też sobie posse czasem, bo mleko naturalne, to samo zdrowie, dzięki temu nie mam raka, bo moja koleżanka, która nie pije swojego mleka zmarła na raka właśnie :( Przemyca też moje mleko mamie i mężowi, bo chce, żeby oni też byli zdrowi. Jestem idealną matka, żoną i córka, bo kp jest najwazniejsze

Gość gość
Zrób coś pożytecznego, zamiast pisać trzy po trzy.

Gość gość
Zboku, robisz sie już męczący na tym forum! Wczoraj zalozyles wątek o tym, jak 14 letniej córce swojej partnerki zaaplikowac czopek, bo ma gorączkę, a dzisiaj wyjeżdzasz z karmieniem. Stuknij sie w swój pusty łeb i przestan fantazjowac na temat dziec****edofilu p***********. Takich jak ty powinni izolować, bo dzisiaj piszesz na forum, a jutro zaczniesz uskuteczniać swoje pedofilskie skłonności w realu.

Gość gość
Twoje dziecko twoj biust.Jezeli ty i mala tego potrzebujecie kp nadal.Dzieki temu corka na pewno db sie rozwija i nie choruje powodzenia