Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy ja wydorosleje ?

Polecane posty

Gość gość

To nie prowokacja.. jestem tepa p***a. Śmieszą mnie ludzkie ułomności i wady i lubię je ludziom wytykac,okazywać brak akceptacji, a kiedy robią się złośliwi, zaczynają się miotac dolewam oliwy do ognia. .. Śmieje sie z ludzi niższej kategorii, brzydkich, glupich,pracowników fizycznych itp. Lubie wszystko co najlepsze, brak tego wpedza mnir w irytacje i depresje. Z drugiej strony jestem wrażliwa i dużo rzeczy mnie wzrusza. Uwiera mnie to, inaczej bym tutaj nie pisała... zastanawiam się gdzie leży przyczyna i jak dojrzeć... samobiczowalam się psychicznie ale nie pomoglo. Rodzice tresowali mnie jak byłam dzieckiem, są jeszcze gorsi ode mnie...moze dlatego.byłam inna jako dziecko, teraz czuję jakbym miała wypaczony mózg choć jeszcze trochę mam w sobie wrażliwości

Gość gość
Wygląda na to, że przede wszystkim siebie nie lubisz. A o co chodzi z tym tresowaniem przez rodziców?

Gość gość
skoro zauwazasz swoje zachowanie to znaczy,ze nie jestes juz dzieckiem,, ile masz lat? rodzice to jedno , w dorosłym zyciu sami odpowiadamy za swoje zachowanie i kazdy nad nim musi pracować codziennie ,nie rozpamiętując przeszlosci

Gość gość
Widocznie nigdy nikt ci nie przypieprzył w japę i dlatego jesteś taka wyszczekana, ale kiedyś to się zmieni :P

Gość gość
masz mega niskie poczucie wlasnej wartosci i probojesz sobie porpawic ego porownywaniem sie do jeszcze gorszych by na ich tle zabylsnac. Przerabielm to sam na sobie. To wina Twoich rodzicow. Ale jezeli chcesz wydoroslec to olej ich, to nie jest rzecz na ktora MIALAS WPLYW. MASZ WPLYW NA to co zrobisz dalej Zrob cos ze soba, pokaz sobie ze jestes wartosciowa osoba, zrealizuj marzenia. Zostan kims, niech to bedzie realne. Nie wiem np zostan fryzjerka, pokaz sobie ze potrafisz byc dobra fryzjerka... kto wie moze kiedsy zalozysz wlasny salon i marke, ktora bedzie znana w paryzu? Nie wiem zrob cokolwiek do czego sie nadajesz, co ludzie beda szanowac i z czego zarobisz jakas kase. Cos co okresli Ciebie w zyciu jako KOGOS.

Gość gość
pracownicy fizyczni i ludzie brzydszy nie są wcale gorsi to akurat faktycznie przykre myślenie,sama jestem dziecinna ale nie patrze na innych z góry

Gość gość
Każdy kiedyś będzie brzydki. Czas zrobi swoje dokopie nawet tym ładnym.

Gość gość
gowno prawda niektorzy beda ladni do 60 a potem umra. serio. pogodzcie sie z tym, ja tez nie jestem modelem

Gość gość
proponuję bywac wśród ludzi inteligentnych, wykształconych i dojrzałych rurka ci zmięknie szybciutko