Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virginia0

Jestem skończona mam skłonności homo

Polecane posty

Gość virginia0

Patrzę na kobiety jak na obiekty seksualne, chciałabym się całować i pieścić z jakąś kobietą. :/

Gość gość
aha.

Gość gość
to jesteś szczęściarą! możesz kraść , oszukiwać a ew. więzienie będzie dla Ciebie rajem

Gość gość
pewnie jesteś ateistką lub bałwochwalcą klęczącym i modlącym się do figur i obrazów albo łazisz do wróżki w biblii pisze że takie słoności to kara za grzech bałwochwalstwa nawróć się a ci to minie :)

Gość virginia0
No bo co z moją przyszłością?

Gość gość
Spróbuj znaleźć plusy takiej sytuacji. W ciążę z kobietą nie zajdziesz:)

Gość gość
Ale jesteś bi czy podniecają cię tylko kobiety, a faceci w ogóle? Bo ja też lubię sobie popatrzeć na ładne kobiety, chciałabym kiedyś spróbować z kobietą, ale mam obawy. Jedna nawet kiedyś podbijała do mnie w klubie (tak mi się wydawało) ale się wystraszyłam i zwiałam... Ale faceci też mnie podniecają i mam za sobą kilka związków. Mam29l.

Gość virginia0
@ Byłam hetero, nawet jest pewien facet, z którym fajnie mi się układa, ale jednocześnie spodobała mi się pewna kobieta. Od tamtej pory dostrzegam podobieństwo do niej u wielu innych, nachodzą mnie i kręcą myśli, że się kocham właśnie z kobietą. Z nią albo jakąś w jej typie.

Gość virginia0
"A co ma z nią być? " A wiesz co, nie wiem. :P Ale tak, facet zszedł na dalszy plan... a ja łakomie spoglądam na kobiety. Dobrze nie jest chyba prawda?