Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Kim ja dla nich bylam.. przystankiem na ich drodze

Polecane posty

Gość gość

Kim bylam dla mojego pierwszego chlopaka? Na pewno bylam jego pierwsza dziewczyna i pierwsza kochanka.. przede mna mial przyjaciolke ktora go nie chciala a po latach ze mna zostawil mnie dla niej i sa razem do dzis. W zwiazku z tym która znas byla jego pierwsza mmiłością? Ja z którą wszystkiego doswiadczyl po raz pierwszy czy ona w ktorej przede mna byl zakochany, ale ona go nie chciala. Ja przed nim tez bylam zakochana i tez ten chlopak mnie nie chcial. Jednak jako pierwsza milosc traktuje bylego. A jak on to moze odbierać? Kim bylam tez dla mojego bylego przyjaciela? Mowilismy sobie wszystko. W pewnym momencie iskrzylo miedzy nami. Jemu zalezalo bardziej, a ja nie chcialam sie angazowac. Pamietam jak siedzielismy na schodkach i mowilismy sobie ze kilkadziesiat lat tez bedziemy gak siedziec i wszystko sobie opowiadać. Od kilku lat nie mam z nim kontaktu. Jest w zwiazku. Ze mna nie utrzymuje kontaktu. Tak nagle to sie skonczylo? Kim dla niego zatem bylam? Kim ja dla nich bylam? Przystankami na drodze?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować