Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona jest normalna???

Polecane posty

Gość gość

juz pisze

Gość gość
Byl klopot z dodaniem watku wiec pisze raz jeszcze Dziewczyna umawia się z facetem na niezobowiązującą znajomość przez internet, z czasem to przeradza się w coś więcej i jest ogromna chemia i przyciąganie obustronne. Facet trochę starszy i po przejsciach który najpierw kategorycznie mówił że nie będzie związku z czasem , wraz z rozwojem znajomosci zmienia zdanie, jest nie tylko seks ale i wyjscia, wyjazdy wspolne spedzanie czasu.

Gość gość
Nagle bach - facet zrywa nagle , dochodzi do tego wtedy kiedy byly juz deklaracje , ona miala sie przeprowadzać do jego miasta. Powod- przestraszyl sie, on po rozwodzie, zona zostawila go dla innego, twierdzila ze byl pantoflarzem i ze za malo zarabial. Dziewczyna ktora bardzo sie zaangazowala, zakochala nagle zostaje z niczym i zaczyna zemste i angazuje w to swoich znajomych. Generalnie sa obrazliwe smsy, do jego i jego znajomych wysyla jego nagie fotki i ponizajace teksty o nim bo facet mial dziwne fetysze, grozi mu i w ogole straszne wariactwo, trwa to z dwa miesiące. Czy cokolwiek usprawiedliwa ta dziewczyne czy to jednak straszna wariatka i nigdy przenigdy mimo zachowania faceta nie powinna tak sie zachowac?

Gość gość
blagam odpowiedzie co o jej zachowaniu myslicie

Gość gość
usprawiedlibyscie takie zachowanie?

Moim zdaniem nie jest to normalne.Rozumiem,że jest rozgoryczona,zła i w ogóle ale bez przesady.Przecież w końcu go kochała..a teraz takie coś?

Gość gość
Nie.Na przyszłość uważaj i nie zadawaj się z chorymi psychicznie kobietami. Normalna kobieta nie szuka zemsty i nie poniża się

Gość gość
tak to psycholka

Gość gość
Kochała bardzo no ale była, jest niestety porywcza- zodiakalny baran. Bardzo ja to dotknelo bo nie spodziewala się tego po nim i nie woobrazala sobie konca zwiazku wiec jak juz widziala ze to ostateczny koniec i po dobroci nic nie zdziala zaczela się mscic e taki sposob ze go osmieszyla . Czy taka osoba jest psychiczna?

Przecież już padła odpowiedź na to pytanie.Tak jest psychiczna a ośmiesza nie tyle jego co siebie takim prostackim zachowaniem.Nic jej nie usprawiedliwia.

Gość to ona pisze
nie on, zdajecie sobie z tego sprawę?:D

Gość gość
Tez sadzę ze przesada to była. To moja przyjaciolka i obserwowalam ten zwiazek i to co dzialo się potem. Generalnie ja bym ją obronila choc uwazam ze nigdy nie powinna taksie zachowac, po prostu powinna go olac tak jak on olał ją. Wiem jednak ze nie jest na codzien psycholką, tylko dobrą osobą. Cos się odbiło wtedy , bo doszło do tego że ona zlożyła wypowiedzienie z pracy bo on chcial zeby do jego przyjechała , kiedy poswiecila wszystko - zerwał . Ona tez to przyplacila - antydepresanty, bezsennosc, nerwy, rozpacz

Gość gość
Od poczatku jej go odradzałam bo facet starszy po przejsciach i tak po się skończyło. Co najciekawsze po tej całej jej zemscie, tej historii sa dzis dobrymi kolegami, przeprosili się :) a facet wybaczyl bo sumie czul się tez winny

Gość gość
nic nie usprawiedliwia aż takiej zemsty choć ja byłabym wściekła zwłaszcza po tym jak zostawiłam prace a o nią ciężko w dzisiejszych czasach ...

Gość gość
Dobrze tak ma oddane!! Bawić się kimś.

Gość gość
Nawet normalna osoba w zupełnie innych okolicznościach może się zmienić o 180 stopni . Serio to facet się zapewne zabawie i w sumie dobrze mu tak , będzie miał nauczkę żeby nie oszukiwać i nie nabierac dziewczyn a jakie miał te fetysze ze go ośmieszyla; )?

Gość gość
Aż się dziwię ze są tu kobiety broniace tego gościa Dziewczyny!!! Mscijcie się z cala surowością na tych obesrancach j******h!

Gość gość
Super dziewczyna! Nobla dać z****** gownojad, mam nadzieję że zemsta była okrutna i surowa

Gość gość
dobrze mu tak !