Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czas z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

witam, mam 18 lat, mój chłopak 21, jesteśmy ze sobą od niedawna, czasem gdy siedzimy sobie sami oglagajac filmy on mnie dotyka, nie wiem jak na to reagować i na ile pozwolić, ja nie chcę na razie współżycia

Gość gość
Jeśli zależy ci na twoim chłopaku a nie pragniesz na razie zbliżenia to spróbujcie innej formy seksu.

Gość gość
dlaczego nie chcesz? pogadaj z nim o tym

Gość gość
Troszkę za krótko się znamy uważam że na zbliżenie jest jeszcze za wcześnie a tak poza tym troszkę boję się tego pierwszego razu,nie mam doświadczenia do tej pory poznałam jedynie autoerotyzm.

Gość gość
to z nim pogadaj o tym. powiedz mu o swoich obawach i tym ze jak nie zapewni Ci komfortu psychicznego to ze nie ma co liczyc. Powiedz ze ma sprawic zebys mu zaufala i zeby byl Twoim nauczycielem - sama zobaczysz czy potrafi byc delikatny i czuly, czy w ogole sie nadaje na faceta tak przy okazji... Wszystkiego tego sie dowiesz wlasnie w takich rozmowach, moze trudnych, bo nigdy ich nie przeprowadzlas, prawda? Dowiesz sie duzo o nim i jak traktuje Ciebie, kobiety zanim to zrobisz wiec serio nie wahaj sie rozmowy