Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie zostawił, rodzice wyrzucili mnie z domu a teraz ojciec chce

Polecane posty

Gość gość

żebym wróciła. Rozwiódł się z matką i powiedział mi, że chce bym wróciła do domu bo nie chce bym mieszkała kątem po znajomych. Nigdy nie zapomnę tego jak brat mnie trzymał a matka okładała po twarzy, ojciec przytaknął matce i wyrzucili mnie z domu. Teraz jakoś wyrzucił brata z domu, z matką się rozwiódł i chce bym została. Ma mi pomóc w walce o alimenty, oraz pomóc finansowo. Widać było, że ma wyrzuty sumienia. Patrzył z miłością na 2-letniego wnuka.

Gość gość
Ojciec mnie nie uderzył, po prostu nie sprzeciwił się matce. Teraz ani matki, ani brata nie ma już w domu. Byłam w siódmym miesiącu w ciąży jak matki i brat urządzili mi tę jatkę.

Gość gość
Matka i brat urządzili Ci jatkę, ale nie zapominaj, ze ojciec nie stanął w Twojej obronie. Nie zrobił NIC, żeby przestali. Miałabym do niego ot to żal.

Gość gość
nie wprowadzaj sie do niego jesli masz gdzie mieszkac ...jego biernosc byla cichym przyzwoleniem na Twoj bol ..

Gość gość
Tak ale wiem, że on mnie kocha jak widziałam jego troskę w stosunku do mojego dziecka to ucieszyłam się, że mój syn będzie miał chociaż jednego ze czterech dziadków. Tamci mojego eks również robią wszystko abym trzymała się z daleka od nich. Ojciec przyniósł takie ładne ubranka dla wnuka.