Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carlomente

Pomocy kobiety!

Polecane posty

Gość Carlomente

Trochę dziwnie mi pisać na forum dla kobiet, ale chodzi o kobietę, to chyba tylko kobiety mogą mi pomóc. Otóż poznałem z miesiąc temu świetna dziewczynę, tzn znaliśmy się wcześniej z czasów szkolnych (kojarzylismy sie), później Jej rodzice kupili dom obok mojego, ale jakoś nie było okazji zagadać poza tym miała chłopaka. Napisałem do Niej tak z ciekawości co u niej bez żadnych podtekstów i długo rozmawialiśmy i umówiliśmy się w święta na spacer, było Bosko! Oczywiście do niczego nie doszło, traktowałem ja jak koleżankę. Ale po spotkaniu zaczęliśmy pisać coraz częściej, w rodzinnym mieście widzieliśmy się jeszcze 2 razy i czułem, że trochę Jej może zależeć, ja też się trochę wkrecilem. Dużo rozmawialiśmy, było naprawdę miło. Przyjechała do rodzeństwa do Krakowa kupiłem jej kwiaty i prezent (Miała miec urodziny dzień później) było miło pogadalismy, a jak dostała prezent w oczach pojawiły się łezki. Jakoś dziwnie zaczęła rozmawiać jakby nie miała czasu, może faktycznie nie miała sesja. Pojechałem do Niej z niespodzianką, kupiłem kwiatka i ciasto. Była zdziwiona i dziwnie się zachowywała, posiedzielismy pogadalismy, wróciłem do Krakowa, nawet nie powiedziała napisz jak dojedziesz, daj znać(wcześniej ja to interesowało). Próbowałem do Niej pisać, ale to takie odpisywanie żebyś dał mi już spokój. Poszła na urodziny do koleżanki, coś do niej napisałem, odpisała o 4 rano, że jest już i ze nie pisała bo nie miała jak itp..., odpisałem, że nie musi mi odpisywać, nie ma obowiązku. Od soboty do dzisiaj czyli środy cicho :( co mam zrobić, napisać do Niej próbować pogadać? Czy olac i czekać. Każdy mówi co innego! Pomocy!!!

Gość gość
moze boi sie,ze to za szybko idzie,boi sie zaangazowac bo miala zle doswiadczenia z facetami? albo po prostu nie ma teraz czasu i ochoty z nikim rozmawiać ja bym zaczekała aż sie odezwie a jak dalej bedzie milczeć no to napisz

Gość gość
A ile radzisz jeszcze poczekać, ostatnia wiadomość była w sobotę od tamtej pory cisza.

Gość gość
Odczep się od niej. Jak trzeba do ciebie mówić żebyś zrozumiał?

Gość gość
to poczekaj do następnej soboty albo do niedzieli a jak sie wtedy nie odezwie no to faktycznie dziwne bedzie

Gość gorg
Nie jest zainteresowana. Traktowala Cię jak kumpla i tyle. Jak wyczula ze chcesz wiecej to sie dystansuje. Nie interesujesz ja jako partner.

Bardzo oryginalnym i na pewno zaskakującym prezentem będzie wisiorek w ciekawym kształcie. Czym może być ten kształt? Na przykład listkiem okazałej brzozy! Model w niskiej cenie jest na stronie internetowej sklepu CoZaCena – www.cozacena.pl . Polecam.